Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Hur man byter tändningslåset låscylindern på en Explorer

Låscylindern inom din Ford Explorer rattstången aktiverar tändningslåset (och ofta felaktigt kallas växeln själv). En viktig anledning till att ändra denna cylinder är säkerheten, eftersom du kanske vill tändningen cylindern att använda en annan nyckel än den som används för dörrlås. Ta bort och byta ut en tändning cylinder switch lås på denna modell kan åstadkommas med relativt liten ansträngning. Saker du behöver
Wrench
Skruvmejsel
Små punch spö
Låscylinder och nyckel
Visa fler instruktioner
1

Koppla Explorers batteriet genom lossa klämman mutter för den svarta minuskabeln med en skiftnyckel och ta bort kabeln.
2

Skruva knäet stärka trim panel under rattstången med en skruvmejsel. Skruva av kolumnens botten trim locket och ta bort det. Ta bort tidigare omfattades skruven för övre luckan och lyft bort kåpan.
3

Vrid cylindern till vänster med nyckeln tills den når "tillbehör" läge.

4

Infoga en stans eller stång 1/8 tum i diameter i det lilla hålet i botten på rattstången s bostäder. Tryck stansen i hålet och dra ut cylindern med nyckeln inuti.
5

Sätt nyckeln för den nya låscylindern i cylindern. Tryck den kvarhållande tappen på cylinderns sida. Sätt cylindern i huset så det vrids till läge "ON".
6

Vrid nyckeln till "Off" när du är säker på att cylindern sitter ordentligt och justeras inom dess förregling bricka. Stiftet du deprimerad bör sträcka sig in i hålet i botten av huset.
7

Installera och skruva alla paneler tillbaka på plats.
8

Anslut batteriet kabel. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63153.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.