Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hur man förbereder Dupont CENTARI akrylemalj för Autos

The DuPont CENTARI måla serien består av två olika material. Den akryluretan Produkten används flitigt på privatägda bilar och appliceras i ett enda steg. För kommersiella fordon och flottan arbete använder DuPont CENTARI akrylemalj material som kan hantera påfrestningarna i olika utomhusmiljöer. Denna färg tål hög luftfuktighet och ultraviolett solljus samtidigt som en flexibel beläggning som är kompatibel med ett komplett utbud av DuPont fordonsindustrin underton. Saker du behöver
Omrörning stick
Metal blandning potten
DuPont CENTARI 08:01:02 mätsticka
DuPont CENTARI lackfärg
Kompatibel härdare
Kompatibel Duk Reducer

Måla sil
Tryckkärl
sprutpistol
Visa fler instruktioner
1

Rör lackmaterial noga före användning. DuPont CENTARI emalj har en hög halt som gör dem idealiska för enda strykning. Använd en omrörning pinne och se till att alla fasta material skrapas från sidorna och basen av förpackningar burkar. När omrörd bör materialet ha en slät, viskös konsistens som löper lätt från den omrörande pinne. Rör om igen om klumpar i materialet är fortfarande synliga.
2

Placera en färg mätsticka i en helt ren metall blandning potten så att den vilar mot sidorna. Färgen måttstock bör vara förenliga med DuPont CENTARI emalj produkter och måste visa rätt blandningsförhållande 08:01:02. Vilken kvantitet som krävs av färg
3

. För två medelstora paneler auto organ, kommer en halv liter lackfärg vara tillräcklig. Titta på den vänstra sidan av mätsticka för en serie av progressivt numrerade linjer som löper från topp till botten. Varje linje representerar en tiondel av en liter oblandad färg. Om en halv liter färg behövs, häll lackfärg tills den är i nivå med rad nummer 5. Välja högre eller lägre linjer på den vänstra sidan av mätsticka för att justera färg kvantitet.
4

Använd mittlinjen av mätsticka för att fastställa rätt nivå på härdare. Om du har hällt färg till samma nivå som rad nummer 5 på vänster sida, måste du hälla härdare till rad nummer 5 på mitten av pinnen. DuPont CENTARI emalj måste blandas med 739S härdare.
5

Använd den högra sidan av mätsticka för att lägga rätt mängd förtunning. Om lackfärg och härdare har hällt till rad nummer 5, får samma nummer ska användas på höger sida av pinnen för reducering. Använd 8034S, 8022S, 8093S eller 8096S reducering för att säkerställa kompatibilitet.
6

Rör om färgen, härdare och förtunning grundligt. Torka av mätsticka ren med en bit tyg och överföra förberett material till ett tryckkärl eller sprutpistol, hälla genom en färg sil för att ta bort sand eller fibrer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62858.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.