Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Ta bort Glasfiber bedsides på en Chevy

Äldre Chevrolet stepside mickar är utrustade med glasfiber bedsides. Om dessa bedsides sönder eller spricka från en olycka, måste de bytas ut mot nya. För att göra det, måste du först ta bort den gamla glasfiber bedsides från lastbilen, vilket innebär att man tar sängen off av lastbilen, sedan får de bedsides bort genom att borra ut punktsvetsar längs bedsides. Saker du behöver
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Torx-huvud hylssats
assistenter, 2 till 3 bilder 3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
sawhorses Metall , 4
Drill
Punktsvetsa skärande borr
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

öppna bakluckan på lastbilen. Dra upp remmarna på sidorna av bakluckan för att ta bort dem från annat. Luta bakluckan på en 45-graders vinkel från vertikalt, och sedan dra passagerarsidan av bakluckan ur gångjärnen i hörnet av sängen. Skjut den bort av andra gångjärnet. Ta bakluckan bort från lastbilen.
2

Skruva bakljusen från bedsides med Phillips-skruvmejsel. Dra ledningarna på bakljusen och tryck sedan ledningarna ner genom bakljus ficka i säng och ner till marken. Öppna gasen dörren och skruva isär halsen gasen filler från sängkanten med 3/8-tums Ratchet och en Torx-huvud-uttag. Addera 3

skruva isär sängen från ramen på lastbilen med 1/2-tums Ratchet, förlängning och socket set. Setup metall bockar så att de är bakom sängen av lastbilen, och placerade så att du kan ställa in sängen på läktaren. Sätt dina assistenter runt sängen av lastbilen. Har alla lyft sängen upp från ramen, sedan bär det över till bockar och ställa sängen på bockar.
4

Lokalisera punktsvetsar på insidan av bakluckan sömmen, den översta av sängen läppen och sängkanten som sitter bredvid hytten. Dessa är små cirklar som anger var bädden fuseras till stålkonstruktion av hytten. Lyft sängkanten upp och av av sängen. Upprepa detta steg för andra säng om det behövs.
5

Borra ur alla punktsvetsar längs ytterkanten av sängen med borren och punktsvetsning saxen. Unbolt sängkanten stöder från botten av bedsides med 3/8-tums Ratchet och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62859.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.