Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hur man tar bort baksidan av min 1997 Nissan Altima

Området mellan baksätet och bakre glaset kallas hatthyllan. Denna hylla tjänar inget annat syfte än att förbättra utseendet av interiören. Det finns inga kablage eller anslutningar kopplade till den. Hyllan är skyddad av ett bakstycke, som tekniskt kallas hatthyllan av Altima fabriken servicemanual. Proceduren tar bort det gäller 1997 Nissan Altima, liksom 1994, 1995 och 1996 modellerna. Saker du behöver
Plast kåpa Remover Review skruvmejsel
Duk
Visa fler instruktioner
1

Stäng av Altima motorn och dra åt parkeringsbromsen spaken. Inspektera den bakre luckan för att garantera att inga objekt är på toppen av det. Om det finns poster, ta bort dem och ställ dem åt sidan för att förbereda för borttagning.
2

Ta din plast kåpa remover, eller en trasa och en stor skruvmejsel. Sitt i baksätet och möta den bakre luckan. Täck skruvmejsel klinga med trasan.
3

in spetsen av plast kåpa remover under endera sidan kanten av bakstycket. Dra uppåt försiktigt. Du kommer att känna den del av bakstycket från Altima.
4

Flytta runt omkretsen av bakstycket med en skruvmejsel eller kåpa remover tills bakstycket hakas loss helt från bilen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62835.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.