Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hur man byter Fender på en Jeep Grand Cherokee

Om din Jeep Grand Cherokee framskärm är skadad eller rost, kan du ersätta det med grundläggande verktyg och lite tid. Framskärmen är fäst på flera ställen att plåten på näsan av Jeep med skruvar och bultar som lätt tas bort. En ersättare fender kan köpas nytt från Jeep återförsäljare eller vid vissa bildelar butiker. Du kan få en begagnad fender på många rädda varv också. Den fender kommer att behöva målas någon gång om du ha tur och hitta en som matchar färgen på din Jeep. Saker du behöver
Flat Socket skruvmejsel
ställa
Visa fler instruktioner
1

Ta fender liner från hjulet väl av Jeep. Den hålls i med flera plastnitar. Använd en tunn skruvmejsel för att bända loss dem och skjut hela liner ut och ställ den åt sidan.
2

Dra i hörnet av den främre stötfångaren fascia tillbaka och leta upp de två fender bultar under den. Avlägsna bultarna med en hylsa och spärrskaft.
3

Lokalisera de två fender bultar på basen av fender precis bakom fender väl öppnar. Ta bort båda bultarna med en hylsa och spärrskaft. Det finns också två bultar placerade inuti fender strax ovanför dessa två bultar. Nå in i fender från fender väl och ta bort båda dessa bultar också. Du kan behöva en förlängning på din hylsa och spärrskaft för att nå skruvarna.
4

Öppna huven och ta bort de tre fender skruvarna längs den övre kanten av fender. Avlägsna fender från Jeep genom att dra ut den från kroppen. Placera en ny fender i sin plats och installerar de tre bultar längs den övre kanten. Dra åt bultarna med en hylsa och spärrskaft.
5

Montera de två skruvarna bakom fender, de två nedre fästbultar nära dörren vid basen av stänkskärmen och två under instrumentbrädan. Dra åt alla bultar med en socket och ratchet trots ny justering av dörren.
6

tillbaka fender liner och fäst den med plast nitar. De trycker bara in i hålet i framskärmen liner och sedan hålet i framskärmen bakom fodret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62409.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.