Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

2005 Jeep Grand Cherokee Door Borttagning

Om dörren på 2005 Jeep Grand Cherokee har lidit fysisk eller rostskador och behöver bytas ut, kan du ta bort den med ett snabbt förfarande. Dörrarna är monterade på en tvådelad gångjärn, så snarare än att unbolting gångjärnet från kroppen eller dörr och ändra justeringen av dörren kan du separera gångjärnet för att ta bort dörren. Detta kommer att spara mycket tid och frustration i det långa loppet, och fungerar på antingen främre eller bakre dörrarna. Saker du behöver
Ordet jack
Flat skruvmejsel
Hammer
Punch eller drift
Visa fler instruktioner
1

Öppna dörren till din Grand Cherokee. Leta reda på anslutningen kabelstam som går genom dörrkarmen från kroppen av Jeep. Koppla den elektriska kontakten från kroppen där den möter dörren genom att trycka in låsfliken på kontakten och dra den rakt ut från dörren.
2

Placera en vadderad domkraft under mitten av dörren att stödja vikten leta gångjärnstapparna som löper vertikalt genom centrum av gångjärnen. På botten av gångjärnspinnen, hittar du en liten halvcirkelformad klippet. Bänd detta klipp av stiftet med en flat skruvmejsel men inte förlora det. Du kommer att behöva den för att sätta ihop gångjärnet.
3

Knacka gångjärnstappen från gångjärnet från botten med en hammare och dorn eller punsch. Upprepa detta på andra gångjärnet och vara beredd att dörren kan släppa lite när det lossnar. Dessa dörrar är mycket tung, så får en hjälpare om du kan.
4

Dra luckan bakåt, separera de två halvorna av gångjärnet. Ställ dörren åt sidan på en säker plats så att komponenterna inte skadas med det är från Jeep.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62472.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.