Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur man tar hand om en fortkörningsböter

Att få en fortkörningsböter är obekvämt i bästa, och rent dyrt i värsta fall. Inte bara kommer domstolen bedömer troligen böter, men du också riskerar höjda försäkringspremier. Det finns flera sätt att ta hand om en fortkörningsböter, och alla har sina för och nackdelar. Den bästa vägen beror på dig och din situation. Instruktioner
betala biljetten
1

Titta på din biljett för information om hur du betalar din biljett, om att betala det och vid vilken tidpunkt böterna beror.
2

Kontrollera online eller ring din statens Institutionen för motorfordon eller transport. Du kanske kan hitta ytterligare resurser för att hjälpa dig att bestämma hur du vill hantera fortkörningsböter. Addera 3

Betala biljetten. Vissa stater tillåter dig att betala böter på nätet. I andra fall kan du ha möjlighet att maila in din biljett med din betalning eller levererar den till det lokala tingshuset. Att betala biljetten anger att du inte bestrider de avgifter eller de konsekvenser som anges på biljetten. Poäng kommer att tas bort från din licens i enlighet med detta. Addera slåss eller ändring av Ticket
4

Ring din lokala trafik domstol för att få information om vad du ska göra om du vill bestrida dina fortkörningsböter.
5

inställa sig i domstolen på utsatt datum. Du kommer förmodligen få tid att diskutera några förmildrande omständigheter med antingen en åklagare eller domare före in din vädjan. Om du har bevis att presentera (t.ex. en mekaniker räkning för att ersätta en trasig hastighetsmätare, eller foton som visar skymd utsikt över trafikskyltar), ta den med dig eftersom du kan ha en möjlighet att presentera det vid den här tiden.

6

Fråga domaren eller åklagaren att minska bötesbeloppet, ändra punkter bedömas mot din licens eller båda. Du kan bli ombedd att delta i trafiken skolan, men detta bör resultera i färre (eller inga) punkter bedöms mot din körning post. Även om du betalar för trafik skolan och du kommer förmodligen betala böterna för din biljett, hålla några punkter från din färdregistreringen kan hålla ditt företag Bilförsäkringar från att höja dina priser.
7

Plead " icke skyldig "när du ombeds att ange en invändning om domaren eller åklagaren är ovilliga att sänka böterna eller efter bedömning och du fortfarande tror att du har ett mål. En invändning om "icke skyldig" innebär att en domstol datum kommer att arrangeras och du kommer att bli ombedd att infinna sig i rätten för att presentera dina bevis.
8

Skaffa en advokat att företräda dig om fortkörningsböter ingår en allvarlig kränkning (t.ex. fortkörning eller vårdslös körning). Trots att anställa en advokat kan vara ett kostsamt alternativ, kan advokaten hjälpa till att förhindra dig från potentiellt förlora din licens och lidande ökade försäkringskostnader.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149913.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.