Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man rapporterar en dålig Gas Pump With No Automatisk avstängning

Moderna bensinstation pumpar har många säkerhetsdetaljer som syftar till att minska brand- och miljörisker . Den " automatisk avstängning " säkerhetsfunktion fungerar genom att övervaka den mängd luft som förskjutes från fordonets bränsletank under påfyllningsförfarandet . När bränslet når fyllningen munstycket , efter att förskjuta luften inuti av bränsletanken , avaktiverar den automatiska avstängningsmekanism inom pumphandtaget bränsleflödet . Rapportera en felaktig pump bensinstation hjälper till att främja säkerheten, minskar onödiga kostnader för konsumenterna och miljöpåverkan i samband med gas spill . Instruktioner
1

Hit nödsituation intercom knappen ligger nära bensinpump om du inte kan stänga av flödet av bränsle med pumphandtaget . Skötare kan stänga av gasen pumpen omedelbart .
2

omedelbart kontakta projektledaren bensinstation . Informera chefen att pumpen automatisk avstängning mekanismen inte fungerar korrekt .
3

Be chefen för bensinstation företagskultur kontaktinformation . Informera huvudkontoret av problemet .
4

fil ett klagomål till huvudkontoret om bränslet stationen inte löser problemet eller om stationen har en historia av att inte åtgärda pump frågor i tid . Vanligtvis kommer chefen eller en av de skötare bensinstation inaktivera och täcka felaktig pumpen tills problemet är åtgärdat .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147681.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.