Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur kan jag kontrollera körförhållanden?

När du huvudet på motorvägen, kan ha en uppfattning om vägförhållanden framöver hjälpa till att få dig till din destination i tid, och kan ta del av stressen av din resa. Trafik, olyckor, dåligt väder och naturkatastrofer påverkar trafikflödet och kan även utgöra en fara för dig. Lokala, statliga och federala myndigheter att övervaka och uppdatera vägförhållanden i en mängd olika sätt. Använd denna information för att planera din resa rutt och avgångstid. Saker du behöver
dator med Internet
Radio
Smartphone med trafik app Málaga Telefon
Visa fler instruktioner
1

Direkt en webbläsare till Nationella Trafik och väg stängning hemsida, en del av det amerikanska Department of Highways och transport. Klicka på tillståndet du reser, klicka sedan på den specifika regionen av staten att visa vägförhållanden och kolla efter resor varningar.
2

Leta efter vägmärken som anger radiostationer med uppdaterade väder och rapporter väg . De flesta motorvägar och större vägar i USA har dessa tecken när du närmar storstadsområden. Ställ in radion på dessa stationer för uppdaterad information.
3

Köp och ladda trafik apps för en smartphone om du äger en. Det finns många olika program för väg-och trafikövervakning, med många av dem som är specifika för städer och regioner i hela nationen. Öppna programmet för att få uppdaterad information om de vägar du planerar att resa.
4

Använd en cell eller mark-line telefon att ringa 511, vilket ger ständigt uppdaterade rapporter väglaget för de lokala områden i landet. Eller så kan du ringa lokala direktlinjer väglaget. Om du planerar en resa till en viss region, använder Internet för att samla hotline för dina regioner av resor. Skriv ned numren i kronologisk ordning (relevant för din resa) och använda dem för uppdateringar som du förbereder för din resa.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147530.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.