Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur uppdatera min New York Permit Handikapp parkering

Om du är en person med en tillfällig eller permanent invaliditet, kan du dra nytta av särskilda parkering tillgång till lokaler, varor och tjänster avsedda speciellt för dig i staden eller staten New York . Användningen av dessa speciella parkeringsplatser kräver en särskild handikapp-parkeringstillstånd. Men vare sig tillfälligt eller permanent, måste du uppdatera eller förnya detta särskilda tillstånd innan det löper ut. Om du vill fortsätta att använda dessa reserverade parkeringsplatser, förnya ditt tillstånd med Department of Transportation i New York. Saker du behöver
NY stad eller stat PPPD ansökan
Fysisk undersökning ansökan
DOT Assessment Center applikationen
Visa fler instruktioner
1

Ladda New York stad eller stat Funktionshinder Parkera tillstånd från Internet (se Resurser) eller plocka upp en kopia av denna ansökan från din kommun, stad eller by kontorist.
2

Fyll i ansökan med din personliga information. Skriv ner ditt namn på programmet som det visas i ditt körkort eller icke-förarens identitetskort.
3

Ta din ansökan till din personliga läkare. Din läkare ska fylla i den del av ansökan som beskriver ditt medicinska tillstånd eftersom det gäller din funktionsnedsättning.
4

Skriv i ansökan. Om du är under 18 år eller inte kan underteckna dokumentet själv, en av dina föräldrar, en förmyndare eller en person med fullmakt bör underteckna formuläret för dig.
5

Gör en kopia av ansökan och lämna in det ursprungliga dokumentet tillsammans med en kopia av den aktuella och giltiga registreringen av fordonet du tänker använda. Om ditt fordon har en registreringsskylt för personer med funktionshinder, skicka en kopia av denna registrering. Maila din ansökan och registrering av fordon till: NYC Department of Transportation, parkeringstillstånd för personer med funktionshinder, 28-11 Queens Plaza North, 8th Floor, Long Island City, NY, 11.101-4008
6

. Boka tid med Assessment Center personalen när de kontaktar dig för certifiering bedömningen. En läkare certifierad av staten New York kommer att göra en intervju med dig att kontrollera din behörighet för den särskilda parkeringstillstånd du begär. Om staten New York har redan utfärdat en registreringsskylt för personer med funktionshinder för ditt fordon, kommer denna utnämning inte krävas och du kommer att meddelas.
7

Vänta på NYC Department of Transportation att maila dig parkeringstillstånd. Du behöver inte betala en avgift för att förnya ditt tillstånd. Om du behöver information om ditt tillstånd, ring 718-433-3100 måndag till fredag ​​under kontorstid eller TTY 212-504-4115.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147507.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.