Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur kan vi minska Points i en färdhistorik

Punkter placeras på din drivande post efter att begå handlingar som att bli inblandad i en olycka, fick ett rörligt kränkning, körning under påverkan av droger eller alkohol och vårdslös körning. Department of Motor Vehicles kan upphäva eller återkalla ditt körkort efter att du fått ett visst antal poäng inom en viss tidsram, varje stat har sina egna krav. Många tror att punkterna blir automatiskt raderas efter ett år, men detta är faktiskt inte fallet. Men det finns sätt att minska de punkter på din körning historia. Saker du behöver
Bil
Körkort
Visa fler instruktioner
1

bida din tid. Bra beteende gör tydliga punkter från din färdregistreringen men det tar mycket längre tid än de flesta tror. Till exempel i Kalifornien, är en och två poäng tillägg som normalt klar inom tre år om du har haft några extra altercations eller kränkningar.
2

inställa sig i domstolen för samtliga trafikförseelser. Underlåtenhet att synas kan resultera i dina poäng som vistas på din körning rekord för så mycket som fem år. Hålla din domstol datum och acceptera eventuella straff till följd av dina handlingar, till exempel att gå till förarens utbildning skola eller utföra samhällstjänst, kan hjälpa dig att rensa dina poäng snabbare.
3

Håll din domstol datum om du har fått en DUI. Visas inte i domstol till följd av en DUI kan ge dina poäng en 10-årig vistelse på din drivande post. Dina poäng kan raderas snabbare genom att uppträda i domstol och följa alla rutiner.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147504.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.