Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur du fyller på en Ford Fusion På ett Tow Dolly

Det finns vissa situationer där bogsering din Ford Fusion själv kan vara det bästa alternativet för att transportera den. Tow dollys kan dras bakom en flyttbil eller fritidsfordon och används för att transportera din bil till en ny plats så att du kan använda den när du anländer. Bil bogsera Dollys är små stötfångare-pull släpvagn enheter där de två främre däcken på fordonet är på släpet och de andra två är på själva vägbanan. Saker du behöver
Tow dolly
Tow dolly bruksanvisning Begagnad Ford Fusion
Visa fler instruktioner
1

Installera en dragkrok och släp lätt krok upp på fordonet som kommer att dra släpvagnen. Mest rörliga skåpbilar redan har en dragkrok och lätt fastsättning, men om du inte behöver ha dem installerade. De flesta mekaniker och auto butiker kropp kan installera en dragkrok och lätt fastsättning på ett fordon. Lyckligtvis eftersom Fusion är en liten bil och inte en särskilt tungt fordon, bör nästan alla missöden kunna hantera den Fusions vikt. För att vara på den säkra sidan, men du bör leta efter ett ryck som kan stödja minst ett halvt ton i vikt.
2

köpa eller hyra en bogsera dolly. Läs bogsera dolly instruktion eller manual noggrant, eftersom det kommer att ge specifik information du behöver för att använda den särskilda märke och modell av fiberkabel dolly.
3

Fäst bogsera dolly till den dragande fordonet . Kontrollera att lampan kontakterna på trailern kommer att arbeta med släp ljus attchment. Om lamporna inte fungerar, ta bilen och bogsera dolly till en mekaniker att ha några reparerade problem. Det är viktigt att du har trailer lampor medan bogsering ditt fordon.
4

försiktigt köra Ford Fusions framhjul på bilen dolly. Sätt Fusion i parken med nödbroms engagerade medan du säkra fordonet på släpet med hjälp av remmar eller kedjor som medföljde bilen dolly.
5

Sätt Ford Fusion i neutralläge och lossa nödbromsen när fordonet är fäst på bilen dolly. Lägg valfria ytterligare bogsering ljus, om så önskas. Bogsering lampor kan placeras ovanpå Fusion för att förbättra sikten vid bogsering av fordonet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147413.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.