Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Bungee rep Alternativ

bungee stubin, även kallad chock sladdar, är elastiska längder av material med J-formade eller S-formade krokar knutna till endera änden. De används ofta i gods transporter och förpackningar. De är också ibland används som barriärer, där de kan utgöra en säkerhetsrisk. Enligt inhemska produktionen, kan ett bungee rep, då frigörs från full stretch, resa på 60 miles per timme. Rep

Valet av analternative bungee rep material beror på det ändamål för vilket den kommer att användas. Använda vanligt rep i extrem bungyjump är farligt och uppenbarligen inte lämplig, men kan repet vara ett giltigt substitut om du transporterar gods och du kan göra utan en bungee elasticitet. Försök att binda en längd rep runt lasten och säkra det på det sättet istället. Du kan behöva extra rep, men processen kommer att bli mycket säkrare.
Polyuretan Linor

Ett modernt sortiment av "Perfect Bungee" sladdar har utformats och tillverkats av super-stark, hög kvalitet, extruderad polyuretan, som har elastiska egenskaper. Polyuretan är den mest användbara material för denna speciella tillämpning eftersom det motstår formförändringar efter att ha sträckts och har en hög "minne", vilket betyder att den kan återgå till sin ursprungliga längd som om ingen belastning anbringades alls. Polyuretan finns som antingen icke-bärande sladdar med nylon ändar som inte stretchar eller hål, eller stretchiga sladdar med galvaniserad metall förankringskrokarna för bärande applikationer. Det stretchiga sladdar sträcker sig till två gånger sin ursprungliga längd och garanteras för livet, enligt UTV Weekly. De är också resistenta mot saltvatten, olja, ozon och många hushållskemikalier. Polyuretan sladdar är utformade för att förbättra transport av båtutrustning, såsom vattenskoter och surfingbrädor, som alla behöver binda på plats. De minskar också risken för allvarliga skador.
Polymer Linor

Tillverkare "Flat Rigs" använder 100 procent tålig etenmonomer propen-dien (EPDM) i sin stödben chock sladdar för stretch och styrka. Deras EPDM är ett flaggskepp, egenutvecklad produkt. Varje lina är tillverkad av polymer och innehåller ingen gummielement alls, så det inte orsakar skada på din båt, lämnar svarta märken på händerna, eller utgöra en säkerhetsrisk. De är UV beständig och vattentät. EPDM sladdar tillåta högre spänningar än vanliga bungee stubin, men med minskad risk för över-stretching och knäppa. Addera Industrial Plastic förpackningslicens

Shrink-wrap är ett lätt att installera, bekymmersfri lösning för transporter som involverar stora, billiga ark kraftig plast. Shrink-wrap ger extra dämpning och stöd för gods och förbättrar säkerheten för personalen vid lastning. Inplastning företag erbjuder anpassade lösningar för flygplan applikationer, båtliv, palletering, stormskador upplösning, allmän transport och lagring.
Mantlade snören

mantlade sladdar bildar en bred uppsättning av produkter med ett brett spektrum av olika tillämpningar, inklusive elektronik, fiberoptiska kablar, isolering, handverktyg skyddskåpor, campingutrustning och mantlade sladd för transport och förvaring. Denna moderna material innehåller en specialiserad nylon slitstark flätad mantel som ruttnar, vattentät, motståndskraftig mot mögel och skador från ultraviolett ljus. En längd mantlade chock sladd består av en kontinuerlig bunt av mindre gummi trådar, vilket gör den slitstark och mindre benägna att gå sönder.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147370.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.