Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Federal Bumper hastighet Standards

Enligt Insurance Service Bureau , fordonstillverkare beakta den skada en inverkan som involverar ett fordon stötfångare får fordonet i linje med stötfångare normer som finns i avsnitten 581,1-581,7 i Code of Federal Regulations , inte de skydd för passagerarna . Stötfångare

Utformningen av en bil stötfångaren innehåller rikligt absorbenter kraftig stöt eller en elastisk struktur bakom stötfångaren för att absorbera effekten av en kollision på antingen den främre eller bakre delen av fordonet . Den Insurance Service Bureau förklarar federala standarder kräver testning av stötfångare vid specificerade hastigheter .
Normer

första federala standarden infördes i början av 1970-talet som en effekt med en barriär vid 5 mph , Insurance service Bureau förklarar fordonet inte tilläts att upprätthålla någon skada under påverkan . Den Insurance Institute of Highway Safety förklarar den aktuella standarden för bilsäkerhet infördes 1982 , och omfattar inte upphämtning , stadsjeepar och skåpbilar .
Test
< p > Enligt Insurance Institute of Highway Safety , är fordonets stötfångare testade med två kollisioner på bakre och främre stötfångare med hastigheter på 1,5 mph och 2,5 mph . Under dessa effekter obegränsad skador tillåts i stötfångaren , men ingen till närliggande områden såsom strålkastare, styrsystem och dörrar bål .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146989.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.