Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Vikten av Seat Belt Safety

Den moderna trepunkts säkerhetsbälte Systemet skapades 1959 i Sverige, och den första säkerhetsstandard för säkerhetsbälten introducerades i USA under 1965. De flesta amerikanska delstater har infört lagar som kräver att passagerare i motorfordon för att använda säkerhetsbälte när man åker i ett fordon. Förebygger skador

bilbälte på rätt sätt kan öka sannolikheten för en individ överlever en bilolycka med 50 procent, enligt Miami County Sheriff kansli. Underlåtenhet att använda bilbälte rätt många resultat i allvarliga skador. Till exempel kan bära endast ett höftbälte under en olycka leda till ansikts-skador från en kollision med ratten eller instrumentbrädan.
Förhindrar utvisningar

en passagerare i en fordon som inte är fastspända med ett bilbälte kan kastas ut från sin plats. Tre av fyra personer ut från ett fordon i en olycka dör av sina skador, enligt Miami County Sheriff kansli. Under en kollision, kan en fastspänd passagerare kolliderar också med andra passagerare i fordonet, orsaka skador.
Minskar Barn Dödsfall

Barn som väger mer än 40 pounds och som är längre än 40 inches kanske kan använda en lap-och-axelrem. Om en ordentlig passning inte kan uppnås, dock bör föraren använda en bälteskudde i samband med en lap-och-axelrem för att säkra ett barn passagerare. Korrekt användning av barnstolar kan minska risken för dödliga skador hos spädbarn under 1 års ålder med 71 procent. Användning av barnstolar för barn i åldrarna 1 och 4 minskar risken för dödliga skador med 54 procent, enligt Miami County Sheriff kansli.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147274.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.