Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Vilka är de Parkering Problem med stadsjeepar?

En sport-utility fordon kan eller inte kan ha en större hjulbas och kropp än andra bilar som det måste dela en parkeringsplats eller streetside körfält. En viktig egenskap är dock att SUV förare sitter högre än förare av sedaner och komprimerar. På den öppna vägen, är det nästan alltid en fördel, men i en parkeringsplats situation kan göra det svårt att se klart när dessa lägre-down bilar --- och barn, djur och andra hinder --- är. Montering I
p Det tar tid och erfarenhet för att veta precis hur stort och hur länge en SUV verkligen är. Även en liten SUV är för stor för att passa i en parkeringsplats begränsad till kompakta bilar. Förare av stadsjeepar kan finna det svårt att förvandlas till en plats i en hel och hamna i mitten av utrymmet och raka, eller att svinga hårt nog för att komma nära trottoarkanten vid fickparkering.

Ser ut
parkering

Parallell en SUV kräver extra färdighet eftersom föraren inte kan se bilen i nästa utrymmet bakom, än mindre hur nära han är till trottoaren. Även när nästa bil är för stort, kan det vara svårt att säga hur nära du är. I februari 2009 i Memphis, Tennessee, invände föraren av en GMC Yukon högt nog om hur nära en Hummer stod parkerad på att Hummer föraren fick sin pistol och sköt Yukon föraren död.
Seeing Tidigare

stadsjeepar skapar farliga situationer för andra förare som ska backa ut ur parkeringsplatser bredvid de stora fordonen. SUV förare kan göra saker lite enklare för sig själva och sina grannar genom att parkera där de kan ta sig igenom ett utrymme och ansikte ut i nästa körfält. Den SUV huva kanske inte riktigt tillräckligt låg för en kompakt förare att se vad som kommer, men det kommer att kännas mindre som en vägg än den kantiga bakre änden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147214.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.