Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Kontrakt Driver Lagar

Kontrakt förare kan antingen vara egenföretagare individer använder sin förmåga att köra bil som grund för sin egen personliga affärer , eller individer som arbetar för en organiserad firma av drivrutiner, såsom en taxi eller leverans förare . Båda är föremål för vissa lagar . Definition

USA har en lag som hänvisar till användning av en individs fordon för kommersiella ändamål . Den officiella definitionen beskriver något fordon ( eller en person vagn ) som används i syfte att vinna någon avgift , biljettpris eller hastighet laddning , och som ansluts antingen direkt eller indirekt med ett företag .
Principer

Enligt ett avgörande i Utah 1987 vid staden Salina vs Wisden , kontrakterade förare är fortfarande föremål för principen om att köra är ett privilegium och inte en grundläggande rättighet . En drivrutin är därför inte att använda sitt yrke som en ursäkt för att ignorera eventuella lagar som styr användningen av någon allmän väg .
Övriga länder

lagar om kontrakt drivrutiner finns i andra länder . I Australien , kontrakt förare är föremål för de oberoende entreprenörerna lagen . Enligt denna lag , anses de företag i sin egen rätt och är inte föremål för några lagar eller reglage för arbetsmarknadsrelationer.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147200.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.