Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Regler om vägbulor

Farthinder placeras som en hastighetsdämpande åtgärd för att minska hastigheter i områden med hög gångtrafik. De kan vara asfalt applikationer, bulor cement eller ens gupp gummi som är installerade direkt i vägen. Vägbulor skiljer sig från hastighet sittbenet i att de är längre och sträcker sig över en kortare sträcka i vägen. Hastighet pucklar långsamma fordon till hastigheter på cirka 25 miles per timme, medan vägbulor kräva ännu lägre hastigheter. Storlek

Farthinder varierar i höjd från 2 till 6 inches. De kan mäta 1 till 3 meter från framsidan till baksidan. Höjden och längden på ett farthinder påverkar mängden påverkan. Vägbulor som är högre och kortare i längd ger en större ryck på passerande fordon.
Plats

Farthinder är avsedda att minska hastigheten på så lite som 5 miles per timme, så de är bäst lämpade för parkeringsplatser som har låga hastighetsgränser. Vägbulor kan även installeras i bostadsområden med många barn eller nära skolor. Vägbulor är bäst lämpade för områden där hastighetsgränsen är 25 miles per timme eller mindre. Ett farthinder bör anges med en varning
Indikation

underteckna strax innan föraren når bula. Vägbulor är oftast målade med svarta och gula ränder för att rita en förares uppmärksamhet innan han når knölen. Utan dessa indikatorer, skulle förarna träffa farthinder vid högre hastigheter, vilket resulterar i ett ryck till passagerare och eventuella skador på bilen.
Överväganden

Farthinder kan vara farliga för förare av tvåhjuliga fordon, exempelvis motorcyklar, skotrar och även cyklar. Tungt arbete lastbilar kan också påverkas av effekterna av vägbulor. Om du bor i ett område som tar emot kraftigt snöfall, förmågan att ploga vägar kan påverkas av vägbulor. En snöplog kan brytas eller skadas av vägbulor.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147187.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.