Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur hittar man ägaren till en bil i Minnesota

Att hitta ägaren av en bil i Minnesota behöver du numret registreringsskylten , Vehicle Identification Number ( VIN ) eller båda . Använd antingen källor på nätet som tar ut en avgift för att hämta adress och ägarinformation , eller gå till en gren av Minnesota Department of Motor Vehicles att fylla i de nödvändiga blanketter för att hämta information . En avgift tas vanligen ut på endera källan . Källor på nätet drar också upp information om fordonets historia och om den blir stulen eller var inblandad i ett brott . Instruktioner
1

Samla bilens registreringsskylt och VIN . Om du bara har en eller annan , samla det . Hitta en lokal gren av Minnesota DMV och gå till den plats personligen . Fråga reception kontorist för alla nödvändiga blanketter för att köra en rapport fordon historia .
2

Fyll i formuläret och skicka det till reception kontorist med några avgifter . Samla in information såsom ägare namn och adress . Om ingen DMV kontor finns , prova att använda en lokal sheriff kontor eller rättsvårdande myndighet att hjälpa till med sökandet . Ge dem registreringsskylten eller VIN .
3

logga in på Internet och gå till en registreringsskylt sökmotor eller tjänsten . Vissa är gratis och andra tar ut en avgift . Gå till den tjänst du känner kommer att ge den bästa servicen för dina behov .
4

Ange VIN eller registreringsnumret och stat . Samla dina resultat som omfattar ägare namn , adress och fordonets historia .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147106.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.