Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

DMV Luftbromsar Law

Stora kommersiella fordon, såsom skolbussar och andra passagerare transportfordon, använder ett system med tryckluftsbromsar. Detta är ett system som använder luft för att föra trycket från förarens kontroll på färdbromsen. Flera delar som utgör ett system för luftbroms, och Institutionen för motorfordon (DMV) anger en person, och fordonet också måste uppfylla vissa krav innan de får komma ut på vägen. Definition

En luft bromssystemet består av tre separata bromssystem: färdbromsen, parkeringsbroms och nödbroms. Tjänsten bromssystemet är när en person ansöker och släpper bromspedalen under normal körning. Parkeringsbromsen systemet är specifikt för ansättning och lossning av parkeringsbromsen när fordonet står stilla. Nödbromsen Systemet används som en back up-system för att stoppa fordonet ifall andra system misslyckas. Luften bromssystemet måste bestå av
Krav

tre bromssystemen. Den måste också innehålla luft mätare och lågtryck varningssystem som ska kontrolleras och passera före resan inspektion test innan varje resa. Varje person som använder ett fordon som inte har dessa komponenter under hans förarens test för en kommersiell licens kommer att ges en "ingen luft bromsar" begränsning av hans kommersiella körkort.
Air Brake Begränsning Removal

Att ha en begränsning luftbroms bort från en kommersiell körkort, måste en person ansöka med DMV, vilket innebär att presentera all sin personliga information, samt passerar luftbromsar Grundläggande kunskaper Test, passerar en förarens test i ett kommersiellt fordon som är utrustat med tryckluftsbromsar, och betala för testning och försäkring avgifter.
Endorsements

En person skall också gälla för specifika angivelser kunna driva vissa fordon med luftbromssystem. En passagerare påskrift tillåter en person att driva en personbil, utom en skolbuss, som rymmer minst 16 personer. En skolbuss påskrift tillåter en person att driva ett fordon för transport av förskolan, primär eller sekundär elever till och från skolan. En dubbel /trippel påskrift kan tillåta en person att driva ett fordon som drar dubbla eller tredubbla släp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147107.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.