Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Florida stadgar om fasthållningsanordningar för barn

Många barnsäkra platser är felaktigt installerad. Rätt installerade bilbarnstolar minskar dödlig skada med 71 procent för spädbarn och 54 procent för småbarn, enligt National Highway Traffic Safety Administration. Florida lag mandat att barn fem och under placeras i en Bilbarnstolen när de färdas i ett motorfordon. Avdelning XXIII, kapitel 316 i Florida motorfordon stadgar detaljer kraven för att skydda barn i fordon. Åldersgränser

Barn i Florida fem års ålder och under måste fästas i en bilbarnstol. Ett barn i åldrarna tre och fem måste fästas i en bältesstol, och ett barn under tre år måste säkras i ett babyskydd eller bilbarnstol.
Höjd och viktgränser

Barn måste uppfylla längd och vikt krav fasthållningsanordningen för barn. De flesta babyskydd säkra ett barn upp till 22 kg. Bilbarnstolar är lämplig för barn mellan 22 B och 40 kg. Större barn bör placeras i en bältesstol.
Bakåtriktade
Barn

upp till ett år gamla bör placeras i en bakåtvänd bilbarnstol. Spädbarn är säkrast i baksätet enligt Florida Highway & Safety Patrol. Ett spädbarn bör bakre ansikte tills han inte längre uppfyller höjd-och vikt i babyskyddet.
Parent Resources

Florida Highway Safety kan kontrollera en bilbarnstol för korrekt installation. Låginkomsttagare Florida förare kan också kvalificera sig för en billig bilbarnstol eller bältesstol genom "$ 2 Skillnad Program." Florida invånare bör kontakta sitt lokala kontor i Highway Patrol för bil-sits kontroller och billiga barnstolar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146955.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.