Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Instruktioner för Airbag Replacement

snabb spridning av en luftkudde förhindrar svåra kroppsskador. En krockkudde utlöses automatiskt vid en kollision, stötdämpande kroppen från smäller in delar av fordonet. En elektrisk laddning aktiverar minut mängd explosivt material som används för distribution av en luftkudde. När en krockkudde har löst ut, måste den bytas ut om inte skadan på fordonet är bortom reparation. Saker du behöver
Krockkuddar
Skruvmejslar
Spetstång
Visa fler instruktioner
1

Koppla den elektriska kretsen genom att ta bort den negativa kabeln från batteriet i din bil innan du byter krockkuddar. Vänta 10 till 20 minuter innan du fortsätter så även statisk elektricitet kommer att distribuera den nya krockkudden när den skulle bytas.
2

bort krockkudden säkringen i instrumentpanelen kontakten för att avaktivera krockkudden. Din bil bruksanvisning ger instruktioner för att lokalisera säkringarna.
3

bort paneler rattstången täcker krockkudden och koppla den elektriska kopplingar på baksidan av ratten med nålen- nosed tång.
4

Ta luftkudden från sitt fack.
5

ersätta bilen panelerna rattstång och återställa systemet säkringen innan du ansluter batteriet.

att byta passagerarsidan krockkuddar
6

Du kan ersätta passageraren i framsätet sidokrockkuddar antingen genom handskfacket eller genom de viktigaste streck panelerna.
7

att ta bort handskfacket, ta handskfacket spännbanden, och lossa gångjärnen.
8

Koppla ur krockkudden, och skruva isär den innan försiktigt dra det ut på framsidan av instrumentbrädan .
9

Placera den nya krockkudden in och anslut den igen.
10

tillbaka handskfacket och eller panelerna streck tillbaka. Återställ och återansluta säkringarna i gruppcentralen och minuskabeln på bilbatteriet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146951.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.