Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur säkert Dra Nyttofordonstrailer

Nyttofordonstrailer är en icke-motoriserad släpvagn som dras bakom ett annat fordon. Utility släpvagnar kommer i en mängd olika former och storlekar och kan dra många föremål såsom gräsklippare och annan landskapsarkitektur utrustning. Säkerhet är ett bekymmer när du använder ett verktyg släpvagn, och det finns flera steg som bör följas för att garantera en säker transport. Saker du behöver
remmar eller kedjor
Visa fler instruktioner
1

fördela vikten på de föremål som transporteras så jämnt som möjligt på nyttofordonstrailern. Trailern bör vara väl avvägd och parallellt med marken.
2

Säkra alla objekt genom att se till att allt är säkert fastbunden med antingen band eller kedjor.
3 < p> Inspektera kulan på din bil och din nyttofordonstrailer s kedjor säkerhet och släpvagn tungan. Säkerhetskedjorna ska fästas med tillräckligt slack att göra svängar, men inte så mycket att de är i kontakt med marken. Trailern tungan ska vara ordentligt inställd på kulan.
4

Inspektera släpets hjul för att säkerställa att de är korrekt fyllda med luft. Om din släpvagn med bromsljus, se till att de också fungerar som de ska.
5

Undvik att köra i dåligt väder eller tät trafik om möjligt. Båda dessa faktorer kan orsaka potentiella säkerhetsrisker. Undvik att köra fort och se till att upprätthålla en säker, jämn hastighet hela tiden.
6

upprätthålla medvetandet om hinder som gupp och tvära svängar. Tänk på att göra vissa svängar kan vara svårare med en nyttofordonstrailer så turas långsamt.
7

Kontrollera din backspeglar ofta för att säkerställa att alla dina gods är på plats.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147181.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.