Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Vad Trailers Behöver säkerhetsinspektioner i Illinois

Om du vill använda en släpvagn i delstaten Illinois, kommer du att få det genom en statlig besiktning först. I syfte att främja säkerheten för allmänheten, gäller tillståndet denna lag till en mängd olika fordon. Däremot kräver den statliga lagen inte inspektioner av alla vagnar. Trailer säkerhetsinspektioner

Illinois säkerhets-kontrollkrav gäller för andra fordon division motorfordon som drar en släpvagn, påhängsvagn eller stolpe släpvagn med en totalvikt av mer än 8000 pounds. Dessa vagnar måste gå igenom den statliga kontrollen och få ett intyg om säkerhet innan du kan använda dem.
Undantag
trailers

Wagon, samt eventuella övriga vagnar och jordbruksredskap som du använder i jordbruket-relaterat arbete, behöver inte gå igenom denna säkerhetskontroll i Illinois. Också undantagna från kraven skyddsronder är semitrailers, Påle och släpvagnar med en totalvikt på 5000 pounds eller mindre, inklusive vikten av fordonet och dess last. Om du har ett hus släpvagn som du använder för din bostad, behöver du inte en säkerhetskontroll. Registrerade Illinois statliga fordon också behöver inte gå igenom säkerhetskontrollen.
Safety Inspection Procedures

Säkerhetsprovning i Illinois innebär testa olika delar av fordon, t.ex. dess bromsar, belysning, horn, speglar, vindrutetorkare och andra säkerhetsanordningar och apparater. Trailern kommer också att behöva gå igenom säkerhetstester. För släpvagnar och påhängsvagnar, bedriver Illinois säkerheten testet i enlighet med Federal Highway Administration normer. Att bara passera säkerhetstest inte hindrar staten från att åtala någon för att driva en osäker fordon i staten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146941.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.