Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Vanliga problem med Toyotas

Toyota Motor Company går tillbaka till 1937. Det har sedan dess gått på årtionde efter årtionde att producera tillförlitliga, effektiva och säkra fordon. Nackdelen för massproduktion, som innehåller massor av modern teknik, är att bilproduktion sällan går i lås. Många problem och frågeställningar i utveckling förvandlas till återkallelser, vilket är fallet med många Toyota-modeller tillverkade från 2005 till 2010. Utrustning Märkning

Ibland problem kommer i form av utrustning skyltar på fordon. År 2010 var ett återkallande placerade för mer än 270.000 Corolla tillverkade 2005-2010. Dessa fordon underlåtit att följa Federal Motor Vehicle Safety Standard No 110 om fälg och val av däck. Problemet fordon hade inte utrustning etiketter designerar bärförmågan för fordonet.
Varvtalsreglering

Ibland påminner inte ske i de tusentals eller till och med hundratusentals, men i miljonklassen. Så var fallet med en Januari 2010 återkallande av mer än 2.230.000 fordon, däribland Camry, Corolla, Highlander, Sequoia och Tundra. Problemet uppstod i acceleratorn, där friktion mellan pedalen och pedalen sensorn bör normalt vara slät, så att en korrekt samverkan mellan de två. Om kondens inträffade vid kall väderlek, kan friktionen mellan de två ökar, vilket gör pedalen svårt att komprimera och eventuellt hålla.
Bromsar

I augusti 2009, ett återkallande under en broms problem i Toyota Corolla och Scions utfärdades. Vid körning i låga temperaturer, kan en potentiell broms fel inträffar. Insugningsröret har potential att bli blockerad på grund av frysning kondens. Detta kan förhindra att ett fordon från att stoppa in en tillräcklig mängd av tid, vilket gör händelsen av en krasch mer troligt.

Annan minns ägde rum i februari 2010 som påverkade 7314 Camrys. Den servostyrning slangen var för kort, vilket resulterar i ett gap mellan däck-tryckslangen krusning och bromsen röret. Detta kan leda till bromsen röret potentiellt interfererande med crimp. Den perforerade röret kan potentiellt orsaka bromsvätska läcker, vilket gör bromsarna mindre funktionella.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146847.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.