Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur lägger jag Cell samtal medan kryssningar?

Ringa från ett kryssningsfartyg kan bli dyrt. De flesta kryssningsfartyg erbjuder telefoner i sina hytter, men någon försummelse att berätta att ringa från telefonen i ditt rum kan kosta upp till $ 16/min. Med många kryssningar inrätta antenner som hjälper dig att få en stark signal när marken inte är i sikte, mobiltelefoner erbjuder ett billigare alternativ till stugan telefonen, enligt Röda Orbit hemsida Använd din mobiltelefon i nödsituationer bara, eftersom du kan rack upp en stor räkning om du inte är försiktig. Instruktioner
1

Ring din cell leverantör telefon och be dem att slå på telefonens internationell roaming innan du lämnar för kryssningen. Begär skattesatserna för nationella eller internationella telefonkort, beroende på var du är cruising. Till exempel, för Verizon användare, kostar samtal från Mexico $ .99/min, medan kryssningar till Filippinerna kostar $ 2.89/min. Också be din operatör om internationella roamingavgifter.
2

Köp ett telefonkort innan kryssningen om du behöver placera flera samtal. Telefonkort ger dig en rabatt på internationella priser, men du måste köpa telefonkort i bulk. Detta innebär att du måste spendera $ 20, $ 50, $ 100 eller mer per kort. Med flera samtal, är ett telefonkort en utmärkt investering.
3

Slå på din telefon när du är redo att ringa. Leta reda på närmaste antennen på kryssning för att få en stark signal.
4

Slå en "1", riktnumret och telefonnumret och tryck på den gröna "Ring" eller "Sänd"-knappen. Om du använder ett telefonkort, ringa numret på kortet och sedan slå riktnumret och telefonnumret.
5

Stäng av telefonen när du är klar för att undvika ytterligare internationella roamingavgifter.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146685.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.