Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Tyska Car Seat Lagar

Tyskland har lite olika bil lagar säkerhetsbälten än USA bör du granska listan med regler om du planerar att hyra en bil när du reser med barn i Tyskland. Det kan verka krångligt att spänna ett barn som bedöms i USA för att vara bortom bilbarnstol reglering, men det är faktiskt mycket säkrare som bevisats i flera studier genomförda av svenska experter bilsäkerhet. Det är politik i de flesta västeuropeiska länder för att hålla barnen bakåtvända i en bilbarnstol tills de fyller fyra eller fem. Som ett resultat, har barnadödligheten i samband med bilolyckor minskat med 500 procent i de länder där denna politik har genomförts. Höjd-och ålderskrav

Använd lämplig barnstol - antingen en bilbarnstol eller bälteskudde, om ditt barn är under 12 år och mindre än 59 inches tall. Detta är kravet oavsett var barnet sitter.

Europeiska bilbarnstolar bära högre vikt och begränsningar höjd än de som finns i USA De flesta bilsäten finns i Tyskland kan ta emot barn som är upp till 55 kg. och 59 inches i bakåtvänd position. Om ditt barn har nått något av dessa gränser kan du vända honom till framåtvänt läge. Detta bakåtvänd gräns är helt annorlunda än den amerikanska, där den största bakåtvänd viktgränsen bilsäten max på 35 kg. eller 49 inches. Européerna hålla sina barn bakåtvända längre eftersom det har visat sig vara mycket säkrare i händelse av en olycka. Ett barns utveckling nacke och rygg är bättre på att absorbera effekten när de är i bakåtvänd position.
P Om ditt barn är yngre än 12 år och har uppfyllt längd eller vikt krav på en bilbarnstol , så kan du flytta honom till en bälteskudde. Det finns många typer finns i Tyskland och de flesta rymma upp till 100 kg. och 59 inches. Om ditt barn överskrider dessa krav, kan du låta honom åka med bälte endast.
Barn yngre än tre år gammal

transport av barn under tre år ålder utan en bilbarnstol är inte tillåtet under några omständigheter.

Handhavande av fordon samtidigt som det transporterar ett barn utan lämplig bilbarnstol är farligt. I händelse av en olycka ett säkerhetsbälte kan orsaka omfattande skador på ett litet barn om han inte uppfyller höjd krav. Säkerhetsbälte skador inkluderar en krossad struphuvud eller komprimerad lunga. Inte bilbälte kan resultera i ett barn som projiceras från fordonet.
Barn äldre än tre år gammal

transport av barn i mer än tre år utan en bilbarnstol är tillåten endast om alla andra bilbarnstolar är i bruk. Seat barnet i baksätet och fästa honom med ett bälte eller annan säkerhetsanordning ansluten till sätet.
P Alla av lagarna bilbarnstol gäller även när man rider i taxibilar.


.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146521.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.