Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur får man en återkallas permanent eller tillfälligt License Tillbaka

Få ditt körkort återkallas eller tillfälligt är ett allvarligt brott som kan relateras till saker som körning under påverkan (DUI) eller ett stort antal trafik biljetter. Medan ditt tillstånd tillfälligt eller återkallas kan du inte lagligt köra ett fordon. Få din körning privilegier tillbaka från staten kan ta allt från några månader till mer än ett år. Det beror på vad du gjorde för att få ditt körkort återkallats eller upphävts i första hand. Instruktioner
1

Kontakta din lokala DMV kontoret för att beställa en kopia av din färdregistreringen att se status på din licens. Du behöver ditt körkort nummer, födelsedatum, namn och adress. Den bilköp Tips webbplats (se "Resurser") har länkar för DMVs i varje stat. Du måste betala för din körning post. Priset varierar från staten och varierar från $ 5 till $ 15.
2

genomföra all nödvändig utbildning tester och väntetider som en del av din fjädring period. Exakta kraven varierar från staten och är oftast relaterade till anledningen till att du förlorat din licens. Till exempel, om din licens avbröts för att inte ha försäkring kan du oftast bara visa försäkringsbevis. Eller om du förlorat din licens för en DUI, kan du behöva fylla i en klass alkohol utbildning eller ett behandlingsprogram. Väntetider kan vara ett par veckor upp till 12 månader beroende på brottet. Allvarliga brott, såsom flera DUIs, kan leda till indragning av ännu längre tid än 12 månader. Addera 3

vidta alla nödvändiga tester för att få ditt körkort tillbaka. Vissa stater kräver att du åter tar de kunskaper och färdigheter förarprov för att få din licens tillbaka.
4

Nuvarande försäkringsbevis och betala den nödvändiga återanställning och licensavgifter. Du kan behöva få SR-22 försäkring, som är hög risk auto försäkring för personer som har haft ett tillfälligt eller återkallas körkort. Återinför avgifter varierar beroende på stat och brott. Till exempel i Alaska på återanställning avgiften är $ 100 för din första icke-DUI brottet, $ 200 för den första DUI och upp till $ 500 för två DUIs (från 2010). Du har oftast att betala avgifterna för en ny licens också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146506.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.