Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Back Up Kamera Kopplingsinstruktioner

Varje år dussintals barn skadas eller dödas i backup olyckor. Använda en backup kamera hjälper till att eliminera risken för att detta händer samt minimera risken för backup kollisioner med annat föremål. Om du har funderat på att installera en backup kamera på din bil kommer du vill bekanta dig med processen att installera kameran och monitorn. Trådlösa

flesta moderna backup kameror är trådlös, så det finns ingen anledning att installera en kabel från kameran till monitorn. Som av mars 2010, kan du köpa en trådlös kamera och monitor för mindre än $ 90, och en trådlös backup kamera kommer att göra din installation snabbare och mycket lättare.
Kamera Installation

Trådlösa kameror måste vara ansluten till en strömkabeln och jord. Båda dessa trådar kan hittas i bakljuset. Montera kameran på registreringsskylten eller annan plats på baksidan av ditt fordon. Drar ledningarna från kameran till bakljusaggregat (du kanske måste ta bort bakljuset från bilen för att komma till trådarna). Anslut den positiva (röda) kabeln från kameran till backup ljus plusledare och marken (svarta) kabeln från kameran till en jordkabel i bakljusaggregat. Dra ut något slack i kameran tråd, säkra kabeln inuti bakljus området och montera din bakljus. Genom att ansluta kameran till backup ljus, kommer kameran slås på när du placerar ditt fordon i omvänd.
Övervaka Installation

Välj ett område på instrumentbrädan eller vindrutan för att installera bildskärmen. Kontrollera att bildskärmen inte skymmer sikten ut genom vindrutan eller på mätarna. Rengör området med en Windex-typ renare. Ta bort skyddstejpen från bildskärmsstället och fästa monitorn. Kontrollera att du har valt en plats för bildskärmen och det blir svårt att ta bort monitorn och sätt tillbaka den senare. Anslut nätsladden till monitorn och anslut nätsladden till cigarettändaruttaget. Coil upp den lösa tråden och fäst den i ett område som inte kommer att störa körningen.
Instruktioner

Innan du installerar din backup kamera läser tillverkarens instruktioner för att bekanta dig med de steg som installerar den typ av kamera du köpt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146472.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.