Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man ansöker om en motgång License

Om du har haft ditt körkort tillfälligt, men ändå måste kunna köra till jobbet, kan du ansöka om umbäranden licens. Utfärdad medan din vanliga tillstånd tillfälligt, ger en umbäranden licens du kör privilegier för vissa ändamål. Vanligtvis låter det dig att köra till och från arbetet. En umbäranden licens kan även utfärdas till någon som är under laglig körning ålder vid familjens umbäranden. Saker du behöver
Hardship licensansökan
Driver förbättring avslutad kurs
Visa fler instruktioner
1

Besök din lokala Department of Motor Vehicles (DMV) kontoret. Fråga vad som krävs för att få en umbäranden licens. Om din licens avbröts för bilkörning under påverkan (DUI), kanske du inte kunna få en umbäranden licens. Om du har haft din licens tillfälligt för alltför många punkter på din drivande post, däremot, kan du fortfarande vara berättigad till en umbäranden licens. Poäng tilldelas din licens för körning förseelser, såsom fortkörning. Om du kvalificerar dig eller kommer att kvalificera sig snart, ta ett program med dig hem.
2

delta i en kurs förare förbättring, om det krävs av ditt tillstånd. Detta är vanligtvis ett krav om du har ett tillfälligt tillstånd och behöver en umbäranden licens. Kursen längd och kostnad varierar från staten. När du är klar med kursen, kommer du att få ett intyg om fullgörande som du måste visa DMV.
3 p Om du är en minderårig som söker en umbäranden licens, kommer du vara tvungen att ta ett körprov och ett skriftligt prov. Dessa är de vanliga tester som krävs för att få ett körkort under några omständigheter.
4

Presentera din ifyllda umbäranden ansökan och stödmaterial till DMV. Om du är minderårig, behöver du bevis på familjens svårigheter, såsom en sängliggande eller funktionshindrad förälder, för att bevisa varför du behöver en licens. Du behöver också ha klarat körning och skriftliga prov.
5

Betala lämplig nya licensavgiften med din ansökan. Var beredd på att ha ditt foto tas för ditt nya umbäranden licens.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146440.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.