Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Flytta upp Remmar på en bilbarnstol

Korrekt säkra ditt barn i en lämplig bilbarnstol eller bältesstol är en uppgift som alla föräldrar måste lära sig att göra. Barn skadas och dödas i trafikolyckor varje år på grund av felaktig användning eller frånvaro av en lämplig bilbarnstol. Barn växer snabbt, och justeringar av remmar bilbarnstol eller begränsningar måste göras när barnet når en viss vikt eller höjd. Alla bilbarnstolar tillverkas med en mängd funktioner. Justera remmarna, dock är vanligtvis en universell process för de flesta barnstolar. Instruktioner
1

Placera ditt barn i bilstolen. Om axelremmar rem slots är lägre än toppen av barnets axel måste du justera remmarna till högre facket inställningen.
2

Vänd stolen runt och leta bandet fästet på baksidan . Detta är en metall, tjudrad wing-formade fästet på undersidan av sitsen med öppna platser för att ta bort banden.
3

Dra spännbanden av fästet och skjut dem tillbaka genom rem spåren på bilsätet. Helt enkelt dra remmarna glider dem ur spåren.
4

Montera remmarna genom högre uppsättning slitsar, som ligger precis ovanför de ursprungliga spåren och sätt tillbaka dem till konsolen.

5

Kontrollera att justeringen passar ditt barn säkert strax ovanför axlarna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146362.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.