Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Vilka är fördelarna av snökedjor?

Snökedjor kan vara en livräddare i vissa väderförhållanden, men de kräver noggrann och utbildad användning. Dessa dragkraft-förstärkare är så bra på vad de gör, många stater kräver traktor-trailer förare att bära en uppsättning hela tiden. Historia

fordonsindustrin slirskyddet patenterades 1903, strax efter att bilarna uppfanns. Dessa enheter såg första användning i militära och jordbruksmaskiner, men spred sig snabbt till den öppna vägen.
Funktion

slirskydd fungerar ungefär som dubbarna på en sko, och används för att gräva i hårda, hala ytor som is. De kan också användas i lera och snö, men inte fungerar lika bra som en riktig all-terrain däck.
Breaking the Ice

största fördelen med slirskydd över knölig däck är deras förmåga att bryta igenom och gräva i tjocka lager av is som täcker många vägar under vintern. Slirskydd kan öka dragkraften med över 300 procent under isiga förhållanden.
Traktortrailers

Nästan alla traktorns släp bär en uppsättning snökedjor, särskilt de som verkar i kallt , bergsområden.
laglighet

Bära slirskydd kan förhindra en dyr biljett på vissa ställen, eftersom stater som Colorado och Kalifornien kräver att kedjorna synligt visas för inspektion. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146358.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.