Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Michigan State lagar om golfbilar

I Mackinac, Michigan, där gasdrivna fordon har varit förbjudet i årtionden, och hästvagnar är standard transportsättet, invånare och besökare bekvämt vana vid långsam trafik. Ändringar i Michigan lagar har gjort långsamtgående fordon lagligt på gator och vägar i resten av staten. Elektriska golfvagnar passar denna modifierade definition av långsamtgående fordon. Golf Cart förändringar krävs
Svansen lamporna är en av de ändringar som krävs för "road-ready" golfbilar.

Att vara "road-ready", en golfvagn måste först vara elektrisk. Gasdrivna Golfbilar är inte tillåtna på Michigan gator och vägar. Alla golfbil ändringar måste överensstämma med Michigan MCL 257,25 och federala regleringen CFR 571,500, vilket kräver strålkastare, bakljus, blinkers, fyra-vägs blinkers, säkerhetsbälten, horn, vindruta och Vindrutetorkare, reflektorer, parkeringsbromsen och bromsar på alla fyra hjul, insida backspegel och utanför backspeglar på vänster och höger sida av fordonet. Den golfbil måste också förses med en energiabsorberande stötfångare bultade eller permanent fäst på framsidan och baktill på fordonet.
"Road-Ready" Godkännande

En TR-54 blankett måste förvärvas från en statlig polis kontor eller hämtas från staten Michigan hemsida. Denna form är en detaljerad lista över de nödvändiga ändringarna, och bildar en polis måste skriva på efter golfbil passerar inspektion. Den godkända TR-54 formen, tillsammans med försäkringsbevis och ett giltigt körkort, skall uppvisas vid utrikesministern kontor för att få en tillfällig registreringsskylt.
Titel och registrering

Efter tillfällig registreringsskylt har utfärdats, en inspektör kommer till fordonets ägarens hem, undersöka golfbil och bifoga en VIN platta. Den golfbil kommer då att titeln som en "låg hastighet roadster." Golfbil tillverkarna inte vill att dessa förändrade fordon titeln under tillverkarens namn ansvar skäl, så det gör på titeln kommer alltid listas som "sammansatta."
Ytterligare information

Golfbilar krävs för att rida så nära den högra sidan av vägbanan som möjligt. Golfbilar är inte tillåtna på en fotgängare trottoaren. Den lägsta hastigheten för en golfbil är 20 mph, och hastigheten bör inte överstiga 25 mph.

Registreringsskylten ska vara upplyst av ett vitt ljus och synliga från 50 fot away.Low hastighet fordon, inklusive golf vagnar, får dra högst fyra passengers.Additional specifikationer och detaljer för golfvagnar i Michigan kan hittas under den tredje länken i Referenser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146058.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.