Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man testar ett system Auto Alarm

Många nya bilar levereras med ett larmsystem. Vissa system är mer känsliga än andra, medan andra innehåller komponenter som kan inaktivera en bil från början om larmet inte är inaktiverat eller en specifik nyckel inte används. För ljudlarm, får en liten bula på bilen ställa larmet. Även manipulera dörrhandtag kan utlösa larmet. Saker du behöver
Keys Flighter Key fob med larmknappar
Bil bruksanvisning
Visa fler instruktioner
1

Tryck på låset och knapparna låsa på nyckelbricka för att säkerställa att du har en anslutning mellan din larm nyckelbricka och bilens larmsystem. Om din nyckelbricka har en panik-knapp (oftast röd) på den knappen för att utlösa larmet. Se till att du konsultera din instruktionsbok innan testa larmet att förstå hur man kan avaktivera din larm.
2

Tryck på låsknappen på nyckeln fob att beväpna bilens larm. Om bilen blinkar eller du hör en pip eller ett ljud som liknar en snabb explosion av horn, är detta ett vanligt tecken på att larmet är inkopplat.
3

Öppna bildörren . Vissa larm ljuder om handtagen manipuleras från utsidan, men andra larmsystem inte.
4

Lås bilen med nyckelbrickan. Sitt i förarsätet, stäng dörren och armen larmet med nyckelbrickan. Placera inte nyckeln i tändningslåset. Vänta fem till tio minuter och sedan ur bilen. Din larmet ska utlösa.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146305.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.