Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man kör en bil i backslag

Körning i omvänd inte kommer naturligt för de flesta människor, och många människor känner sig inte bekväm när man har att göra det. Medan backning definitivt har nackdelen av nedsatt sikt för föraren och bör undvikas när det är möjligt, finns det några tips som kommer att göra det så säkert som möjligt. Instruktioner
1

Ut ur bilen om möjligt och inspektera området bakom bilen innan du säkerhetskopierar. Detta kan avslöja risker eller faror som du inte skulle märka från bilen.
2

Tryck ner bromspedalen stadigt och håll den där medan du sätter bilen i backväxel.

3

Kontrollera alla dina speglar, men också titta över axeln för att ge dig själv den bästa vyn möjligt bakom fordonet.
4

Släpp långsamt bromspedalen samtidigt hålla ett öga på hinder . Tänk på att när fordonet rör sig i omvänd, kommer förflyttning av ratten ha motsatt effekt på framsidan av fordonet som när du går framåt. Det är, vrida ratten åt höger kommer att flytta fordonets front till vänster.
5

Gå långsamt när du backar. Ofta behöver du inte gaspedalen alls, istället bara använda bromsen för att dämpa motorns tomgångsvarvtal.
6

Tillbaka upp bara så långt som möjligt för dig att växla och fortsätt framåt. Körning rakt fram är mycket säkrare än att köra baklänges.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146276.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.