Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Varför människor ha på sig inte Bälten

Säkerhetsbälten har länge varit en viktig säkerhetsanordning i alla bilar. Många stater kräver framsätespassagerare att använda säkerhetsbälte och en del kommer att utfärda biljetter till dem som inte bär dem. Ändå finns det fortfarande många människor som inte gillar att använda säkerhetsbälte. Enligt National Transportation Safety Board (NTSB), var 10.984 personer dödades i auto olyckor under 2002. Av dessa utfördes 10.404 som inte är fastspända. Långsamma hastigheter

Vissa människor väljer att inte använda säkerhetsbälte när de reser nära hemmet. De tror att eftersom de kör på relativt låga hastigheter som de inte kommer att behöva sina säkerhetsbälten. Enligt NTSB, 80 procent av alla trafikolyckor kommer vid hastigheter lägre än 40 km /h och 75 procent av dem är inom 25 miles från hemmet.
Obekväma

Vissa människor tror att kombinationen av varvet och axelbandet är obehagligt, så att de antingen inte bära det eller de sätter axelremmen under armen. Iklädd en axelrem under armen kan orsaka inre skador.
Independence

Många människor som inte bär säkerhetsbälten vägrar att göra det eftersom de ogillar att veta vad du kan göra i sin egen bil. Folk ser på sin bil som sin fästning och de vill göra vad de vill i det och inte få veta av regeringen vad de ska göra. Även detta argument gör någon mening på ytan, det har ingenting att göra med verkligheten. Trafik lagar om hastighetsbegränsningar och skyltar stop är också exempel på att regeringen berättar förarna hur man beter sig. Addera kastades från bilen

Vissa människor har den anledningen att om de kastas från en bil, är det mer sannolikt att bli frälst. Enligt Kansas Traffic Safety Resource Office, individer som får kastas ur sina bilar är mer benägna att bli dödad än de använda bilbälte.
Burning eller nedsänkt bil

Drivrutiner säger att de skulle vilja öka sina chanser att överleva en bil brand eller en nedsänkt bil. Medan lossa säkerhetsbältet skulle vara ett steg att ta i någon av dessa omständigheter, bilbälte kan betyda skillnaden mellan att vara vaken eller omtöcknad. Mindre än 1/2 av 1 procent av alla olyckor innebär nedsänkning eller brand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146254.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.