Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man kör utan rädsla

Visst är det läskigt ute på motorvägen. Det finns bilar och stora lastbilar zippa in och ut. Förare blir distraherad av mobiltelefoner och andra enheter. Om rädsla för körning blir förlamande, är det dags att göra några förändringar. Här är hur man kan övervinna en rädsla för körning. Instruktioner
1 p Om du kör sällan, då upptagen stadens gator och snabba motorvägar är skrämmande. Ju mer du kör i mindre hotfulla situationer, ju mer du bygger upp ditt självförtroende. Börja med korta enheter till mataffären, kyrkan och biblioteket. Varje gång du slutför rutten utan incidenter, desto säkrare blir du.
2

Framsteg att köra under ökad trafik gånger och på längre ärenden. När du håller upping trycket, upprepa utflykter tills du känner dig mer bekväm. Om du kommer tillbaka från en utflykt känslan överväldigad och rädd, backa en nivå till mindre trafik, men får bakom ratten och gå för drev.
3

Ha dina ögon kontrolleras. Det är möjligt att en del av din osäkerhet om körning är relaterade till inte ser faror tills de är ovanpå dig. Läsa skyltar längre fram ger dig tid att reagera, komma in i rätt körfält och undvika crunch situationer.
4

Få en cd som använder självhypnos för att minska körning ångest. Det finns ett antal av dessa finns tillgängliga. Jag försökte en och fann efter att ha lyssnat på den för fem eller sex gånger som jag kunde köra på motorvägar med kraftigt reducerad ångest. Lyssna på det hemma, inte under körning.
5

minska störningar när du kör. Stäng av radion, och inte prata med passagerarna. Körning är allvarliga saker och du måste hålla ögonen på vägen.
6

Ta en säker körning kurs. Ibland kallas dessa Defensiv körning klasser och de är oftast tillgängliga på offentliga bibliotek eller ledande centra. Det kommer att öka ditt självförtroende att du vet tekniker för säkrare körning.
7 p Om vissa situationer ökar ångesten (för mig är det tunnlar och broar), sedan göra en insats för att uppleva några av dessa på icke -rusningstid. Med mindre trafik trängs omkring dig, verkar bron eller tunneln mindre förtryckande.
8

Schemalägg dina körtider, om möjligt, för mindre trafikerade vägar och tider. Lämna för arbete tidigt att slå rusningstid. När du reser motorvägar, schemalägger jag resa så jag kör igenom stora städer på helgen när trafiken är ljusare. Vet vilka vägar har mer lastbilstrafik, om stora lastbilar bry dig, och omdirigera resan till en annan motorväg.
9

slutändan har mer exponering en för körning, desto mer bygger upp förtroende för att ni kan hantera vad konfronterar dig på motorvägen. Om vissa farhågor (stora lastbilar, tunnlar) verkar i proportion, då självhypnos metoden kan fungera bäst.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146164.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.