Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Snow Chain Använd Instruktioner

Tanken på körning på isiga, snow-packade vägar är tillräckligt för att göra de flesta människor stanna utanför de vägarna under tunga stormar. Emellertid, många människor, såsom lastbilschaufförer, ha inget annat val men att arbeta när vinterstormar träffade. Snökedjor är en effektiv produkt för ökande Traction på båda kommersiella-och privata fordon. Snökedjor kan verka en lite skrämmande den första gången du använder dem, men de är inte är så svårt som du kanske tror. Saker Du ska behov
Snow chainsChain spännanordningen

Visa Fler Instruktioner

1

unroll varje kedja och lägga dem platt på marken bredvid till de däcken. Snökedjor är gjorda av två långa kedjor som körs runt omkretsen av däcket, med kortare kedjor som kör horisontellt tvärs däcket att öka dragkraften. Se till att det inte finns inga knutar eller veck i de kedjorna, och att den nyckelhålet kortplatsen är på insidan av däcket och den nivån lås på kedjan sitter på det utsidan av däcket.

2

Drape ett kedjan över vardera av de fyra däcken. Den kedjan ska centreras över däcket, med den nyckelhålet kortplatsen över framsidan av däckets. Kör fordonet sakta framåt tills de kedjorna är dras enligt de däcken. De kommer att falla off, men detta kommer att sätta dem i en bättre position för att låsa på däcket.


3

Börja med den förarsidan bakre däcket och dra den insidan sektionen av kedjan säkerhetskopiera över däcket. Dra i knobby slutet av kedjan i riktning mot nyckelhålet och mata kedjan genom slitsen. Den nyckelhålet-kortplatsen har en liten groove på ena sidan som kommer att hålla fast vredet för att förhindra att det från att falla off.

4

Fäst utsidan av kedjan genom att passera den fria änden av kedjan på utsidan genom spaken låset. Dra kedjan så långt genom nivån låset som du kan för att dra åt den. Titta över däcket för att se till de korta kedjorna fortfarande är centrerade över däcket.

5

Skjut kedjan spännanordningen genom den lilla slitsen på spaken låset, och dra låset mot framsidan av däcket . Den spännanordningen applicerar hävstång till låset för att fullo dra åt de kedjorna och hålla dem från att komma off som du kör.

6

Upprepa denna process på de tre återstående däcken för att slutföra snön-processen kedjan applikation. Kör fordonet för en mil eller två, åtdragning av kedjorna vid behov.
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146075.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.