Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Motoriserad Skateboard Lagar

Den ursprungliga skateboard, utvecklades under 1970-talet, var en plywoodskiva med fyra hjul som används för studenter och rörelse. En motordriven skateboard använder gas, el eller annan kraftkälla för att driva kortet framåt. Motordrivna skateboards är populära i vissa delar av landet, och det finns lagar i de områden som skyddar samhället och användarens säkerhet. Ålder
p Det finns vissa ålderskrav en person måste uppfylla för att rida en motoriserad skateboard. Dessa krav är olika i olika stater. I delstaten Arizona en ryttare måste vara över 14 år och ha ett undertecknat medgivande av sina föräldrar om de är under 18 år. I delstaten Delaware, kan barn yngre än 12 år arbetar en motoriserad skateboard om de är övervakade eller på mark som ägs av barnets förälder eller vårdnadshavare.
Platser

Det finns olika begränsningar för motordrivna skateboards om var de kan och inte kan ridas. I Arizona, är en motoriserad skateboard inte tillåten på trottoarer eller på allmänna vägar med hastighetsgränser som är större än 30 miles per timme (om det inte är före 7 am eller efter 8 PM). I Delaware och Kalifornien, kan motordrivna skateboards inte användas på allmän väg, gator eller trottoarer och kan endast användas på privat egendom.
Trafiklagar

platser där en motoriserad skateboard kan användas på allmänna vägar (som Arizona) måste alla vanliga trafikregler följas. Detta är fallet, trots att personer utan körkort kan använda motoriserade skateboards. Om du planerar att åka motoriserade skateboards i dessa stater du bör informeras om alla vanliga trafikregler för att undvika böter och olyckor. Det finns olika typer av utrustning Addera utrustning

krävs för att rida en motoriserad skateboard i vissa stater. Alla motordrivna skateboards måste vara utrustade med en broms. Alla ryttare under 18 år måste bära hjälm. Motorsport skateboard åkare ska ha skor med en sula som helt täcker tårna och fötter. Ryttare bör bära skyddsglasögon, glasögon eller en transparent visir som är godkänd för motorcyklar. Olika länder har olika regler om utrustning, eller kan ha någon utrustning andra lagar än en hjälm krav på grund av de många begränsningar för var motoriserad skateboard är tillåtet.
Andra lagar

Det finns flera andra lagar som reglerar användningen av motordrivna skateboards. Ingen motoriserad skateboard ryttare kan bära ett paket, artikel eller bunt som begränsar användningen av båda händerna på fordonet. Motordrivna skateboards bör inte fästas på något sätt till ett annat fordon. Föräldrar eller vårdnadshavare för minderåriga som använder en motoriserad skateboard är ansvarig för eventuella skador som orsakas av motordrivna skateboards. Motoriserade skateboard är förbjudet för personer under påverkan av alkohol eller droger.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146054.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.