Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man parkera en Motorcyle

En av de mest nedslående situationerna en motorcyklist kan befinna sig i är att komma ut ur en byggnad och se deras motorcykel välte och liggande på marken, eller ännu värre, borta. Föraren av en motorcykel måste vara medveten om villkoren för föraren av ett större fordon kanske inte tänker på. Lär dig att göra en snabb, men en noggrann bedömning av parkeringen varje gång du parkera så att du kan hålla din motorcykel säkert och upprätt innan du träffar på vägen igen. Saker du behöver
Flat tallrik eller styrelse
Visa fler instruktioner
1

Välj en plan parkering yta när det är möjligt, även om du har att parkera längre bort än du " D gillar.
2

manövrera cykeln i en säker position när du har något annat val än att parkera på en kulle, tills du känner att motorcykeln är i det mest stabila läget möjligt. Spendera extra tid att hitta rätt vinkel för motorcykeln att luta vid parkering på kullen.
3

Kontrollera ytan på parkeringen för gräs, lös sand, varm asfalt eller grus där din kick -stativ kan sjunka in i ytan, vilket kan leda till att motorcykeln välter. Bär en hård, plan platta av metall eller trä som är ungefär lika stor som en paj pan i din sadelväska att placera på marken innan du sätter kick-avgå. Använd plattan för att skapa din egen säker yta att parkera på när det kommer till ytor som är tveksamma. Manövrera motorcykeln så kick-stativet vilar helt och hållet på plattan.
4

Parkera motorcykeln med en vinkel till trottoaren, om det finns en trottoarkant, så du kan enkelt dra motorcykeln ut i trafiken . Skjut upp motorcykeln så ryggen däckpressar snäva till trottoaren.
5

Använd foten för att lägga ner kick-stand när motorcykeln är i växel. Låt motorcykeln på ettans växel när du parkerar den. Flytta motorcykeln i friläge bara när du är på väg att starta det.
6

Park i mitten av parkeringsplatser, nära den bakre änden av andra fordon som kan blockera vyn, så din motorcykel är lätt för andra förare att se, och så att folk lämnar och ange parkerade fordon kommer inte stöta din motorcykel när du öppnar bildörrar.
7

Kör motorcykel hela vägen igenom parkeringsplats när det är möjligt så att du behöver inte backa ut i trafiken på din motorcykel. Park så du kan tums fram tidigare parkerade bilar för att se om vägen är klar innan du drar ut i ett körfält. Tums motorcykeln runt mot utgången när det är möjligt om du inte kan köra motorcykel genom en parkeringsplats att möta utgången.
8

Var medveten om parkering regler som begränsar parkering till bara en motorcykel per parkeringsplats, eller om det är tillåtet att parkera mer än en motorcykel till en enda parkeringsplats.
9

Stäng av tändningen, ta ur nyckeln och låsa gafflarna innan du lämnar din motorcykel.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146041.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.