Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Automatisk inspektion Krav

Det finns en kvarts miljard fordon på vägarna i USA. Var och en är skyldig enligt lag att passera en inspektion som anser att fordonet säkert för drift. Varje stat har olika krav som ett fordon måste uppfylla för att passera kontrollen, men de huvudsakliga riktlinjerna förblir konstant. Bevis of Financial Responsibility

Bevis av försäkringsskydd krävs när man har ett fordon inspekteras. Ansvarsförsäkring är oftast den minsta täckning som erbjuds av en försäkringsgivare och intygar att föraren av fordonet kommer att kunna täcka eventuella skador som de kan orsaka att en annan förare eller fordon i händelse av en kollision.

ytterbelysning

För ett fordon för att passera en statlig inspektion, måste alla yttre lampor på bilen fungerar, även om de inte används mycket. Parkeringsljus, backljus och även belysning som lyser upp registreringsskyltar är alla nödvändiga komponenter för inspektionen.
Bromsar, speglar och Horn
Fordon

måste vara utrustade med minst ett yttre spegel samt en backspegel för att passera den statliga inspektionen. Hornen skall vara i funktionsdugligt skick, och, i vissa stater, måste bromsarna passera en "skid test." Ett skid test är där inspektionen skötare kör fordonet i en snabbare hastighet och bromsar plötsligt för att se hur väl de svarar.
Inspektionsavgifter
p Om ditt fordon misslyckas en statlig inspektion för någon förseelse, betalat avgiften till inspekterande skötare är oftast inte återbetalas. Men när de nödvändiga reparationerna har gjorts, kommer inspektörerna att typiskt dig att återvända till en andra inspektion utan kostnad.
Sanktioner

Om fordonet du är körning inte har en aktuell inspektion klistermärke på vindrutan, kan poliser stoppa dig och ge dig ett citat. Medan citat för utgångna inspektion klistermärken anses inte rörliga kränkningar och påverkar inte din körning rekord, avgifter för citat kan vara i hundratals dollar per brott.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146649.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.