Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Booster Car Seat Lagar

I USA har varje stat rätt att ställa sina lagar bilbarnstolar, inklusive sådana som inbegriper bältesstolar. Medan alla 50 stater och District of Columbia har någon typ av lag som kräver användning av bilbarnstolar för vissa barn, tre stater --- Arizona, Florida och södra Daokta --- närvarande inte har regler bälteskudde, enligt de råd Highway Safety Association (GHSA). Statligt Booster Seat Lagar

Enligt GHSA, de flesta stater har bältesstol lagar som en del av deras säkerhet barnet passagerarnas stadgar. Statliga krav bältesstol användning baseras på barnets ålder, storlek eller båda. Vissa statliga lagar är relativt vaga, och endast mandat använda bilbarnstol genom en viss ålder, vanligtvis någonstans mellan fem och sju år gamla. Andra, såsom Colorado, Missouri och Oregon, uppger att föräldrar och andra bilister måste använda bälteskuddar för barn stämmer särskilda kriterier. Typiskt, lagstiftare kräver bältesstolar för barn i åldrarna fyra och sju, som är upp till 80 pounds och mindre än 4-fot-9-inches tall. Vissa stater, såsom Kentucky, använd storlek krav som faller under American Academy of Pediatrics (AAP) riktlinjer, som är 57 inches tall.
Fines

Precis som åldern och storlek varierar från land till land, så gör de påföljder för brott mot lagar bilbarnstolar. GHSA konstaterar att 10 stater och District of Columbia närvarande tillämpar poäng till ditt körkort för att bryta mot en lag barnstol. Vissa stater utfärda ett mindre bötesbelopp för brott mot segmentet bälteskudde i bilbarnstolen lagen. Till exempel, Kentucky avgifter en $ 30 böter för att inte använda en bälteskudde, och en $ 50 böter för brott ett barn lag bilbarnstol. I Michigan, är du böta $ 10 för ett brott som involverar ett barn under 4 år gammal, och $ 50 för brott som rör barn som faller inom den reglerade bälteskudde ålder.

Vissa stater kräver bara att motorfordon operatörer korrekt välja och korrekt använder federalt godkända för barn bör. Andra statens lagar omfattar språk från American Academy of Pediatrics (AAP) riktlinjer för säker och effektiv användning av bältesstolar. Den AAP rekommenderar en bälteskudde när ditt barn växer ur en framåtvänd bilbarnstol och sele. Den AAP rekommenderar att bältesstolar bör användas med en axel /höftbälte tills barnet fyller 4-fot-9-inches tall.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146017.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.