Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Knäckt Windshield Lagar i Florida

Varje stat har sina egna regler och föreskrifter för vindrutor. Enligt Florida stadgan 316.2952, det finns saker du måste veta om bilens vindruta innan körning i Florida. Du kommer att behöva bekanta dig med positionering, färgbrytning regler, vindrutan regler torkarblad, samt skyltning och avgiftsfria monter uppsamlingsbehållare. När du blir förtrogen med dessa regler och följa dem, hittar du inte själv tar emot en trafik biljett för en vindruta kränkning. Brott mot dessa regler anses vara ett icke rörligt kränkning i delstaten Florida. Positionering och vindruta Tinting

vindrutan på din bil måste fastställas i en upprätt position och utrustade med säkerhetsglas. Det glasmaterial måste överensstämma med den federala säkerhets-glasmaterial standard. Fönster toning på vindrutan är inte tillåtna förutom en remsa längst upp på vindrutan, och detta band får inte störa förarens sikt.
Tullbetalningssystem Enheter och Signage
p Det är att vara inga skyltar eller täcker fästa på vindrutan med undantag för intyg eller andra dokument som, enligt lag, ska visas. En anordning som används för betalning av elektroniska vägtullar kan placeras på vindrutan under backspegeln eller precis till höger eller vänster om spegeln. Förarens sikt får aldrig hindras av några skyltar eller elektronisk anordning.


Vindrutetorkare Bilen måste vara utrustad med en anordning såsom vindrutetorkare till rensa bort regn, snö eller annat skräp och fukt. Dessa måste kunna manövreras av föraren och hålls i gott skick hela tiden.
Undantag

Fordon i Florida som används för grove jordbruket är undantagna från dessa regler men måste ändå ha en vindruta som skyddar mot insekter, regn och blåst om de ska köras på vägar som helst. Gamla militära fordon är också undantagna, men om du använder bilen på allmän väg eller motorväg måste du se till att du och dina passagerare bär ögonskydd som är godkänd av Florida Department of Motor Vehicles.
Tips

I delstaten Florida, är vindrutan sprickor och flis repareras utan kostnad. Enligt Florida stadgan 627.7288, om du har stora täckning på din bil ditt försäkringsbolag kommer att betala notan för reparation eller utbyte som du kan behöva. Lagen säger att din självrisk försvinner. I de flesta fall, kommer ditt försäkringsbolag skicka någon till ditt hem eller kontor för att ersätta eller reparera din vindruta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146541.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.