Trailer Rigg Idéer

Trailer åkare allt från hårt arbetande individer som kör på den öppna vägen för en levande, att fritids krigare fordon helgen. Oavsett om du letar efter idéer för att förbättra funktionaliteten i din bil, eller helt enkelt intresserade av komfort, flera alternativ finns tillgängliga. Bege dig till din lokala skroten och skura bilar och lastbilar för faktiska säten eller bitar som skulle fungera för att fungera som en bänk eller sängram. Baksätet erbjuder också tjock stoppning lämplig för slappa områden. Semi Truck Entertainment Alternativ

Efter att ha tillbringat hela dagen arbetar hårt på den öppna vägen, en lämplig idé att fixa upp din släpvagn kräver fokus på din favorit fritidsaktiviteter. Installera en bänk med en ledad topp så området fungerar som förvaring för alla dina underhållning objekt. Täck bänken med tjock stoppning för att göra området så bekväm som möjligt. I ena änden av bänken, installera ett hopfällbart bord. Du hittar dessa på detaljhandel möbler stormarknader såsom Ikea. När du är redo att ansluta din spelkonsol och skjuta upp ett spel, dra bordet nedåt. Lagra ett litet kylskåp under bänken så att du alltid har drycker och snacks i närheten.
Funktionella Idéer
p Om du har utrymme för en liten bärbar generator i din rigg, du har det nödvändiga utrymmet för att installera ett pentry. Slutföra detta projekt hjälper dig att skära ner på överdrivna matutgifter, har mer kontroll över din kost, och ger dig lyxen att stanna för mat när du är hungrig. Installera rostfria hyllor som de finns att köpa på Ikea, och skjut en mikrovågsugn eller brödrost ugn på ena, en elektrisk värmeplatta på en annan och en studentrummet stil kylskåp under båda hyllorna. Om du tycker om att dricka kaffe, investera i en maker som brygger det med koppen, och har en resa rånar at-the-redo när du träffar på vägen. Säkra apparater om möjligt till sina hyllor med plast zipties eller handfängsel under körning. Addera ditt Recreational Trailer Design Alternativ

Öka interiören slappa och vardagsrum genom att använda högre områden i din släpvagn. Om du äger en enhet som kan skryta med högt i tak, och är strukturellt kan hantera ytterligare minsta bebyggelse längs dess väggar, installerar loftade sängar tillval. Den träram bör vara solid och tung nog att hålla vikten på apparaten och sovvagn. Installera gångjärn utmed en sida av en flat trästycke, mätt enligt användarens längd. Fäst gångjärnen och grundläggande sängram till sidan av vagnen och fäll ner träet under dagen om så önskas. Lägg stoppning i skumplast för komfort, en sovsäck för värme, och extra kuddar.
Decorating Ideas

Oavsett om du känner dig inspirerad av en förändring av säsonger, eller är helt enkelt trött på att titta på samma gamla dekorationer, är åter vamping invändig boyta på din släpvagn lämplig. Skapa olika områden, som innehar poster användbara för vissa rum, och lägga organisatoriska behållare som behövs. Ett snabbt och enkelt sätt att ändra utseendet på hela området viktigaste levande är att skala och måla eller re-bets köksskåp. När du vill installera nya diskar, Kontrollera spelet områden på byggvaruhus för material som var felaktigt dimensionerade och skär när så begärs av andra kunder. Täck din soffa eller fåtölj med en möbler möbelöverdrag att ändra färgschema. Plocka upp nya matchande kuddar eller filtar på en sparsamhet butik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144612.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.