Hur att rengöra min lastbil CD-spelare

Lastbilar som används för byggnation eller andra jobb som tar dem på grusvägar blir smutsiga snabbt. Små smutspartiklar fyller hytten och lagret instrumentbrädan med fina silt. Samma damm finner det långt in i lastbilens CD-spelare och orsakar skivor för att hoppa, hoppa, gnälla eller inte fungerar alls. Schemalägga regelbundna rengöringar av lastbilens CD-spelaren för att undvika att förstöra eller repa dina favoriter skivor. Reparera mindre repor på CD-skivor genom att tillämpa en scratch-reparation produkt till CD. Saker du behöver
Vinyl och UV Protectant
Tryckluft
rengörings-CD-skiva
CD scratch reparationssats
Visa fler instruktioner
1

Innan du rengör CD-spelare, rengör hytten på lastbilen. Dammsug golvet och säten och ta bort så mycket damm från hytten som möjligt.
2

Torka instrumentbrädan med en vinyl-skyddande produkt som ArmorAll, 303 Aerospace Protectant eller Meguiars Natural Shine Vinyl och gummi Protectant. Förutom rengöring instrumentbrädan, dessa produkter skyddar mot ultravioletta strålar, hålla streck rengöra och göra det lättare att se när dammet byggs upp. Om det finns damm på instrumentbrädan, det finns damm i CD-spelaren.
3

Öppna luckan till CD-spelaren och spraya tryckluft för att avlägsna lösa partiklar av damm eller smuts. Upprepa tills inget damm kommer ut.
4

in en lins-rengörings-CD i spelaren och låt det att rengöra linsen enligt tillverkarens anvisningar. Detta innebär att låta cd för att köra genom flera cykler av städning som kan spela upp ett ljud under processen. Upprepa efter behov.
5

Reparera alla repade CD genom tillämpning av rengöringsvätskan och enligt tillverkarens instruktioner. Vissa kit innebär bara applicera en vätska och torka bort det, andra kräver kör CD genom en liten maskin som hjälper till att polera repor ut.
6

Förvara skivorna i sina ursprungliga förpackningar eller överföra dem till en visir CD hållare eller arrangör för din lastbil, för att hålla dem skyddade.
7

Upprepa rengöring rutiner regelbundet efter behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144554.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.