Hur att rengöra en rostig lastbil Tie-Down Ring

Tie-down kedjor som vanligtvis används för att säkra bilar eller annat gods under transport kan bli rostig. När allt är dessa kedjor utsätts för extrema väder och stress periodvis. Kemikalier som stänka upp från vägen på din rutt kan påskynda bildandet av rost. Att tillåta rost att stanna på kedjorna minskar integriteten av metallen över tiden. Oavsett om din lastbil tie-down kedjorna visar smärre fläckar eller svår korrosion, rengör och återanvända dem på din nästa resa. Saker du behöver
Plastbehållare
Rust Remover Review Gummihandskar
Visa fler instruktioner
1

Hitta en plastbehållare tillräckligt stor för tie-down . Plast hindrar en kemisk reaktion till behållaren.
2

Fyll behållaren med en vätska rostborttagare som Lakvattentorn-Rust, Rust Blast eller Krud Cutter. Ingång nog produkt att täcka tie-down.
3

Placera tie-down i rost-borttagning lösning. Låt tie-ner att sitta i den kemiska badet i en timme om ljus rost är närvarande, eller över natten för tunga rost skala.
4

Sätt på ett par gummihandskar och ta bort tie-down . Pensla ytan av tie-ner med en hård borste. Använd inte en borste metalltråd, som orsakar rost att reformera snabbare.
5

Skölj tie-ner med vatten, om produkten bort rosten. Placera den tillbaka i lösningen att ta bort djupare rost. När rosten avlägsnas helt, skölj tie-down och redip den i kemiska badet. Ta bort den och låt den torka innan användning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144550.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.