Hur Body Tappa en Chevy Truck

Chevy lastbilar, även känd som Chevrolet, är ett populärt val för åkare i amerikansk och runt om i världen. Chevrolet lastbilar kommer i en rad olika modeller inklusive Colorado, S-10 och Silverado. Många ägare vill släppa sina Chevy lastbilar för att göra dem mer estetiskt tilltalande. Det kan också förbättra dragkraft kontroll av en lastbil. Vissa komponenter behövs för att utföra en kropp droppe. Dessa kan köpas separat eller som del av en kropp drop kit. Saker du behöver
Jack och pallbockar
Wrench
vapen Replacement fabriken
Replacement stötdämpare
ersätter U-bultar
Spring plattan
stötdämpare

Visa fler instruktioner
1

Använd en domkraft för att höja din Chevy truck. Plats jack står under varje sida av lastbilen så att flaket vilar på läktaren. Ta framdäcken. Ta ut stötdämparna och lossa de tie-länkhuvuden från din Chevy truck. Ta också bort de nedre kulleder.
2

Ta ut spiralfjädrar och skruva av pivot bultarna från Chevy truck. Dessa är oftast belägna på fabriken armarna. Ta fabriken armarna när de svängbara bultarna är avstängda. Montera de sänkta kontroll vapen, se till att de är tätt monteras på utsatta pivot punkter. Sätt tillbaka de spiralfjädrar till sina ursprungliga positioner.
3

Använd en skiftnyckel för att dra åt kulleden. Montera absorbenter ersättande chock från din kropp drop kit. Nu vänder det tie-rod ände ordentligt och säkert. Montera däcken tillbaka på din Chevy truck och nedre tillbaka till marken. Använd en skiftnyckel för att dra åt pivot bultarna.
4

Höj den bakre änden av din Chevy truck från marken med hjälp av en domkraft. Fit pallbockar på endera sidan av din lastbil under en ram järnväg. Ta av däcken.
5

Skruva U-bultarna monteras på din Chevy truck. Lossa bladfjädern så att du kan justera sin position. Montera nya U-bultar på axeln. Montera sadeln axel att tynga bladfjädern monterad nedanför. Sätt i fem-hålad våren plattan vid basen av den U-bulten.
6

Montera chocker byte bak där de gamla stötar var belägna. Sätt tillbaka däcken till din Chevy truck och sänk bilen tillbaka till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144390.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.