Hur du anpassar en 2500 Silverado

Enligt US News betyg och omdömen analys av 33 publicerade omdömen och provkörningar, de 2010 Chevy Silverado HD rankas 1 av 4 för tunga pickup lastbilar. Den sista stora redesign av Chevy Silverado var 2007. Från och med 2010 har Chevy Silverado en USB-port i instrumentpanelen för att göra kopplingar till datoriserade ljudenheter och grundläggande laddningen bekväm. Om du har lite extra pengar att spendera på uppgraderingar och anpassningar, kan du förvandla din 2500 Silverado i en fantastisk skräddarsydd lastbil. Saker du behöver
Fälgar
Däck
Lift kit
Fender nödraketer
Navigationssystem combo
Golv liners
Custom golvmattor
Anpassad klädslar
Autobody dekaler
Visa fler instruktioner
1

Välj den perfekta fälgar och däck för att anpassa din 2500 Silverado. Välj tunga, högkvalitativa däck för ett arbete lastbil eller en truck som används för bogsering. Om din lastbil är endast för personligt bruk, har en professionell hiss lastbilen och tillsätt chrome fälgar och anpassade däck.
2

Installera stänkskärm nödraketer att lägga till egen kropp stil till din 2500 Silverado. Stänkskärm nödraketer är ett enkelt, snabbt och ekonomiskt sätt att anpassa din lastbil kropp.
3

Installera en säng liner för att skydda din lastbil säng från repor, bucklor, pikar och skador från last, verktyg och använda. Anlita en professionell för att installera en spray-on liner.
4

Välj en navigering /radio kombination som passar skvätt din 2500 Silverado eller som kan installeras på instrumentbrädan. Om du inte har erfarenhet med kablar, har en professionell installera det. Installationen tar vanligtvis mindre än 1 timme.
5

Skräddarsy insidan av din Chevy Silverado med färgkoordinerade anpassade golv liners, golvmattor och täcker sits. Dessa skyddar de ursprungliga golv och sittplatser material samtidigt lägga personliga stil.
6

Lägg din egen stil på utsidan och måla jobb för din 2500 Silverado. Använd högkvalitativa dekaler eller anlita en konstnär att lägga till några egna retuscherade bilder till kroppen av din lastbil för att anpassa sin exteriör mer ekonomiskt än en full body anpassad färg jobb.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144382.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.