Hur Överför dumper

Överför dumprar används för att transportera laster av aggregat, t.ex. sand eller grus. Typiska dumprar dra en enda last från stenbrottet till en webbplats. Transfer dumprar är kapabla dragande dubbla mängden material över samma distans. Trucken består av en vanlig dumper som drar en släpvagn med en andra behållare. På plats, kopplar operatören släpet, dumpar den huvudsakliga belastningen och avkastning för lasten i den andra behållaren. Transfer dumprar är ofta kallad "Slam-Bang" på grund av tongångar gjorts vid överföring av behållaren. Instruktioner
1

i parkeringsbromsen på dumper. Promenera till dragkrok område på baksidan av lastbilen. Koppla ur kopplingen luftbroms för släpvagn. Koppla ur rinnande ljus och bromsljus kontakten från porten på baksidan av dumper.
2

Frigör lås dragkrok på dumper och lyft i slutet av dragkrok ur skumt . Tryck armen dragkroken till ena sidan så det rensar baksidan av soptippen. Sväng tillbaka i linje under dumper och lägg det på marken.
3

Kör dumper till platsen och off-load aggregatet. Lämna dump-dörren i helt upplyft, öppet läge. Återgå till parkeringsplatsen.
4

Tillbaka till dumper upp till framsidan av överföringen trailern, med dina sidospeglar att anpassa förarsidan av bilen med den vänstra sidan av släpvagnen. Ställ in parkeringsbromsen och koppla in kraftuttaget (PTO).
5

gå till baksidan av överföringen trailern. Leta operativsystemet knappen märkt "Forward" på kontrollboxen på baksidan hörnet av överföringen behållaren. Tryck på knappen och gå bredvid behållaren tills den vinschas helt i dumpa behållare. Släpp manöverknapp. Vänd låsspaken på sidan av lastbilen för att låsa containern på plats.
6

Transport lasten till platsen och avlasta aggregatet från överföringen behållaren. Återgå till parkeringen och tillbaka upp till överlåtelsen trailern som förut. Ställ in parkeringsbromsen och kraftuttaget.
7

Lossa behållaren lås på sidan av dumper. Tryck på "Tillbaka" knappen på kontrollboxen och gå bredvid överföringsbehållaren eftersom det är helt vinschas på trailer.
8

tillbaka till förarsätet. Koppla ur kraftuttaget och starta motorn. Lossa parkeringsbromsen och dra framåt tillräckligt för att ansluta dragkrok. Aktivera parkeringsbromsen.
9

Swing dragkroken armen åt sidan och lyft änden på dragkrok på baksidan av dumper. Lås skumt och anslut broms-trailer luft och kontakter ljus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144369.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.