Hur man installerar Woofer högtalare i en 2004 Bose Silverado

Silverado är en lastbil tillverkad av Chevrolet. Den har en Bose-stereo som inte har subwoofers. Lastbilen har bara fyra fullregisterhögtalare. Subwoofers är högtalare som producerar endast basfrekvenser. De kan lägga till ett fylligare ljud för ljudupplevelsen. Subwoofers kräver normalt en förstärkare för att driva dem, så som måste installeras också. Hela processen bör ta mindre än en timme. Saker du behöver
Subwoofer (s) med kapsling
RCA kablar
förstärkare
Högtalarkablar
Strömkablar
Visa fler instruktioner
1 < p> Koppla bort batteriet.
2

Välj en plats att installera subwoofern (s) kapsling. Under eller bakom baksätet är bäst. En anpassad baslåda avsedd för Silverado gör installationen enklare.
3

Anslut RCA-kablar till Silverado huvud-enhetens "Pre-Amp" ut hamnar. Kom ihåg att ansluta den röda RCA-kabeln till den röda porten och den vita RCA-kabeln till den vita porten. Kör dessa kablar till förstärkaren. Förstärkaren bör förvaras så nära (eller ens om) den baslåda. Anslut RCA-kablar till förstärkarens "Audio In" hamnar
4

. Kom ihåg att matcha färger.
5

Anslut en högtalarkabel till förstärkarens positiva "Speaker Out" terminal. Anslut denna kabel till den positiva polen på subwoofern. Anslut en annan högtalarkabel till förstärkarens negativa "Speaker Out" terminal. Anslut denna kabel till den negativa terminalen på subwoofern.
6

Anslut två strömkablar till förstärkarens +12 Volt och jordterminaler makt. Kom ihåg vilken tråd som är vilken. Anslut de andra ändarna av dessa ledningar till bilens batteri. Anslut jordledningen till den negativa polen på batteriet och anslut +12 volt kabeln till den positiva polen på batteriet. Anslut de andra batterikabel, som lossades i det första steget.
7

Slå på Silverado och testa stereon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144339.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.